Een gebed tijdens de zwangerschap

17

jul

Gastblogger

Speciaal voor alle vrouwen die in verwachting zijn, een gebed voor de zwangerschap. Bid vandaag samen met vrouwen die ook nieuw leven verwachten, voor de bevalling en het kindje wat in je buik groeit. God is de God van leven! Hij wil jou en je kindje dragen.

Liefdevolle Vader,

Bron van leven, ik wil U loven en prijzen, want U bent eindeloos goed. Mijn hart vult zich met dankbaarheid als ik bedenk hoe liefdevol U bent. Ik voel me bevoorrecht dat U mij gezegend heeft met het kindje dat in mijn buik groeit. Zorgvuldig en wonderbaarlijk heeft U dit kindje geweven. Vol verwachting zie ik uit naar het moment dat ik dit kindje in mijn armen mag houden. Ik weet dat het geen vanzelfsprekendheid is om zwanger te zijn en deze zwangerschap te voldragen. Heilige Geest, geef mij de kracht en energie tot het einde van mijn zwangerschap. Het geeft rust te weten dat op het moment dat de bevalling aanbreekt ik mij aan U mag vasthouden, U die altijd aanwezig bent. Aan U draag ik dit kindje op, en ik bid dat het een medewerker mag zijn in Uw Koninkrijk. Amen.

Psalm 139:13, 1 Korinthe 3:9

Deel deze overdenking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Zij Lacht | Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap