Ja, dat wil ik!

Verlang jij naar meer verdieping in het onderzoeken van de Bijbel? Wil je dit toepassen op alle gebieden van je leven en delen met anderen in je omgeving?

Zoek verdieping in het woord van God en pas dit praktisch toe

next step

Are you in? 

De krachtige vrouw uit Spreuken 31 wil duidelijk verschil maken in elk gebied van haar leven. Haar kracht en waardigheid is niet alleen zichtbaar in haar persoonlijke relatie met God, maar uit zich juist in haar omgang met anderen,  houding op haar werk, zorg voor haar man en gezin, rol in de gemeente en haar plek in de samenleving. De Bijbel reikt haar handvatten en principes aan om op al deze gebieden te kunnen groeien. Daarom vinden we het bij Zij Lacht zo belangrijk dat je elke dag je Bijbel opent en je verdiept in Gods woorden. Wij geloven dat het woord van God transformerend werkt, juist in het leven van alledag. Maar hoe maak je dit nu concreet? Hoe pas je in het dagelijks leven de waarheid van Gods woord praktisch toe? Als Zij Lacht Member ga je hier niet alleen zelf verder mee aan de slag, maar neem je ook anderen mee in jouw verdiepingsreis. 

Word member en ontvang maandelijks een Bijbelstudie waardoor jij persoonlijk groeit en dit praktisch uit kunt werken op alle gebieden van je leven!

Het Zij Lacht Membership is voor vrouwen die verdieping zoeken

In het kort

Aanmelden

1. Groeien - je groeit in het onderzoeken van de Bijbel door de maandelijkse studies te volgen

2. Steunen - als member investeer je niet alleen in je eigen persoonlijke groei, maar ook in die van andere vrouwen door een maandelijkse bijdrage

3. Delen - je wordt uitgedaagd om te groeien in het verdiepen van relaties door in gesprek te gaan over je ontdekkingen

Het lidmaatschap is gebaseerd op 3 pijlers

3 pijlers

Het Zij Lacht Membership

Alles op een rijtje 

Als Zij Lacht Member ontvang je iedere maand een digitale Bijbelstudie. In deze studies komen hele verschillende, maar actuele onderwerpen  aan bod. De vragen en opdrachten in de studie helpen jou om de schatten in de Bijbel te ontdekken en ook om verbanden tussen het Oude en Nieuwe Testament te zien. Elke Bijbelstudie bevat een praktisch onderdeel en een extra verdieping als je nog meer wilt leren over het onderwerp.  Als Member krijg je toegang tot een online leeromgeving, zodat je de Bijbelstudie kunt doen wanneer je wilt en ook kunt zien welke studies je hebt voltooid.

Maandelijkse bijbelstudie

Groeien

Als member investeer je niet alleen in persoonlijke groei, maar draag je ook bij aan de groei van andere vrouwen. Het membership kost jou €5,00 per maand. Hiervoor krijg je de maandelijkse Bijbelstudie (€2,50) en draag je financieel bij aan Zij Lacht (€2,50). Op die manier steun je Zij Lacht op financieel gebied.

Financiële steun aan Zij Lacht

Steunen

Persoonlijke groei heeft altijd effect op jouw omgeving. In de studies word jij uitgedaagd om in gesprek te gaan met de mensen in jouw omgeving. Je krijgt vragen en tips aangereikt om de thema's van de studies te bespreken. Met als doel dat jouw persoonlijke groei zich vermenigvuldigt en verbindt aan de groei van de samenleving vol krachtige vrouwen!

Je geloof (uit)delen

Delen

Ontvang iedere maand een digitale Bijbelstudie

Investeer in je persoonlijke groei

Investeer in de groei van andere vrouwen

Ontvang 10% korting op alle online cursussen van de Zij Lacht Academie

Groei, steun en deel

Ik wil member worden!

Aanmelden

€5 per maand

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden