Ja, dat wil ik!

Hoe geef je je geloof praktisch handen en voeten? In de online cursussen van Zij Lacht leer je levenslessen van inspirerende sprekers als Jannica van Barneveld en Sarah Ben Hamida. 

Leer je geloof leven van vrouwen die je voor zijn gegaan.

praktisch

alle cursussen

+++
Over welk onderwerp zou jij graag meer willen leren?

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Laat het ons weten door te mailen naar liza@zijlacht.nl en wie weet ontwikkelen we over dit onderwerp een toffe cursus!

Lees meer

Zij staan naast elkaar

Zij is vervuld

Zij heeft lief

Zij volgt Jezus

Zij luistert

Zij maakt verschil

Lees meer

Zij aanbidt

- Amber Schaap

Zowel relationeel als qua kennis kom je dichter bij God. De thema's sluiten onwijs mooi bij elkaar en bouwen elkaar op. De spreeksters weten waar ze het over hebben en zijn daadwerkelijk betrokken, ook qua het beantwoorden van vragen. De onderwerpen zijn uit het leven gegrepen

De spreeksters weten waar ze het over hebben


Review

Docenten

Jannica van Barneveld is getrouwd met William en mama van Vieve. Zij wonen samen in Veenendaal, waar ze ook deel zijn van Mozaiek-0318 en actief binnen worship. Jannica is spreker en worshipleader en het is haar verlangen om hiermee mensen te helpen in hun groei naar Gods hart. Al heel haar leven is zij gefascineerd door het feit dat we als mens in een intieme relatie kunnen zijn met God. Zij houdt van buikpijn door het lachen, een goed diner, muziek en mooie schrijfboekjes die ze nooit volschrijft. Zij Lacht van mannen met humor, dansen, sporten, mooie schoenen en haar dochter die losgaat op muziek.

Jannica van Barneveld

Tessa is 40 jaar en woont in Gorinchem. Ze is depressie survivor en kent de kracht van het geloof vernieuwen van je denken en schrijft daar momenteel een boek over. Als ondernemer ontwikkelt ze online content en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling speciaal voor christenen. Zij Lacht van regelmatig even gek doen, ondernemen, creativiteit, anderen motiveren, lekker eten en goede koffie!

Tessa van Olst

Sarah Trouerbach Ben Hamida is 29 jaar en 4 jaar getrouwd met Robin. Samen hebben ze een dochtertje Ava Noé en wonen ze in Katwijk. Sarah heeft 3 jaar bijbelschool in Amerika gedaan bij Bethel Church. In het dagelijkse leven is ze aanbiddingsleider en spreker en daarnaast runt ze haar eigen bedrijf AWAKE. Sarah is gepassioneerd over worship, emotional health, selflove & dromen en Zij Lacht van muziek, creativiteit, chocola en het strand.

Sarah Ben Hamida

De inspiratievideo's duren zo'n 15 tot 20 minuten. Daarna ga je aan de slag met het werkboek, dat je zo uitgebreid kunt behandelen als je zelf wilt. Reken op minimaal een uur per module.

Hoeveel tijd ben je kwijt aan een cursus?

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving, dus je kunt de cursus in jouw eigen tempo doen. Wij geloven wel dat je het meeste uit de cursus haalt als je 4 of 5 (afhankelijk van welke cursus je hebt gekozen)  weken achter elkaar investeert.

Hoe lang duurt een cursus?

Ja, na aanschaf ontvang je direct een mailtje met jouw persoonlijke inloggegevens. Je kunt dan gelijk met de cursus beginnen!

Kan ik direct beginnen?

Bij iedere cursus ontvang je video's met inspirerende en praktische talks en werkboeken met kritische vragen en leuke tips voor aanvullend leesvoer, preken, muziek en podcasts. 

Wat krijg ik bij een cursus?

alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

In de cursussen wordt er soms gerefereerd naar termen die binnen de kerkmuren bekend zijn, maar daarbuiten iets minder. Toch zitten er mooie elementen in voor iemand die 'nieuw' is met het geloof!

Zijn de cursussen geschikt als je weinig geloofskennis hebt?

Ja! Alles is online, ook het werkboek. We hebben hiervoor gekozen om de prijs zo laag mogelijk te houden en om het milieu niet onnodig te belasten. Je kunt de opdrachten in je eigen notitieboek schrijven, of desnoods de werkbladen thuis printen.

Zijn de cursussen digitaal?

Ja, dat kan. De reflectievragen zijn zeer geschikt om te bespreken binnen een groep / kring / homegroup. Let op: je betaalt voor één licentie, dus om de cursus met meerdere personen te doen, heb je meerdere licenties nodig. Vanaf 4 personen krijg je groepskorting. Mail voor de mogelijkheden naar info@zijlacht.nl.

Kun je de cursussen ook doen met een groep?

Nee, dit is verboden. Je betaalt één licentie en het is niet toegestaan om dit te delen met anderen. Als je een cursus met een ander wilt doen, kunnen jullie allebei een eigen licentie kopen.

Mag ik met meerdere personen op één account een cursus doen?

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten.

Wil je een Bijbelstudiegroep starten?

De community

Gratis!

Sluit je aan

© 2023 Zij Lacht | Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap