Ik wil mee!

Samen met een groep vrouwen verspreiden we in tweetallen Bijbels in een stad in Nederland.

Doe jij mee aan onze beweging om het Woord uit te leven en uit te delen? 

Stap uit en deel het Evangelie!

Outreach

De data van de outreaches zijn:

22 juni: Groningen
12 oktober: Zwolle
9 november: Utrecht

Vooraf krijgen je een pakketje thuis gestuurd met daarin de nieuwe Guide over getuigen en een flyer met tips en gebed. Lees de guide en maak van tevoren een aantal opdrachten, zodat je goed voorbereid bent! 

 De weggeefbijbel krijg je tijdens de outreach.  

Samen met een groep vrouwen, tijdens 3 outreaches in 3 steden in Nederland.

In het kort

Ik wil mee!

Deelnemer Zij Lacht Outreach - maart 2023 

Het was spannend en echt een moedige stap, maar het was het zo waard!


Review

Voorafgaand aan de outreach ontvang je een informatiepakketje met daarin de Guide Getuigen. De Guide is jouw huiswerk: het is de bedoeling dat je deze voor de outreach helemaal hebt gelezen en de opdrachten hebt gemaakt en gedaan.

Hoe ziet een outreach eruit?
10.00 uur: Verzamelen voor het Centraal Station (de locatie ontvang je in je bevestigingsmail na je aanmelding). We delen verwachtingen en bidden in kleine groepjes voor elkaar.

10.20-12.20 uur: Outreach! In duo's gaan we de stad in om mensen te helpen, te bidden en waar mogelijk een Bijbel weg te geven.

12.30 uur: Afsluiting, in groepjes ervaringen delen, bidden.

13.00 uur: Einde, naar huis. Wie nog met elkaar wil nakletsen kan op eigen kosten met elkaar lunchen in de buurt. 

* De weggeefbijbel krijg je tijdens de outreach. 

Hoe het werkt?

Ik wil mee!

Oké, ik ben benieuwd....

Waar bestaat de
outreach uit?

Deze outreach gaan we samen met een groep vrouwen het evangelie delen met andere vrouwen! Meld je alleen of samen met een vriendin aan en groei in het getuigen! 

Outreach

Onze nieuwe guide Getuigen geeft je praktische tips over hoe jij kunt getuigen in je dagelijks leven en is een 'must' om te lezen, voordat je naar de outreach komt!  

Guide Getuigen

De Bijbel geeft vreugde voor elke dag! De schoonheid van het Evangelie mag ook weerspiegeld worden aan de buitenkant. Daarom geven we deze speciale weggeefbijbel weg tijdens de outreach!

Weggeefbijbel

Ik wil mee!

Na een paar gesprekjes met vrouwen, zagen wij een vrouw aan de overkant van de straat. We wisten gelijk dat we haar moesten aanspreken. De vrouw vertelde dat ze de hoop was verloren in een God en dat ze zelfs had gesmeekt of God zich aan haar wilde laten zien. Ik moest denken aan wat een leraar eens tegen mij had gezegd: 'We kunnen mensen niet overtuigen, maar we kunnen wel getuigen'.
Ik wist meteen dat ik mijn eigen getuigenis moest delen met deze vrouw. God legde de woorden in mijn mond en ik kon delen hoe God werkte in mijn eigen leven, juist wanneer ik zelf de hoop was verloren. Het raakte de vrouw en ze nam de Bijbel mee! 

Ik kon delen hoe God werkte in mijn eigen leven


Review

Ik wil mee!


Zij Lacht Outreach

Meld je aan!

Prijs: €27,-

Let op: Dit zijn de onkosten voor de Zij Lacht Guide Getuigen (€16,99) + onze weggeefbijbel 'Vreugde voor Elke Dag' (€9,99). 

Na jouw aanmelding ontvang je een pakketje thuisgestuurd met een flyer met informatie + de Guide Getuigen. Tijdens de outreach ontvang je 'Vreugde voor Elke Dag' om die dag weg te geven.

De Zij Lacht Outreaches in 2024 zijn op:
22 juni: Groningen [let op: deze outreach gaat niet door. Heb jij je voor deze outreach aangemeld? Dan heb je van ons bericht ontvangen]
12 oktober: Zwolle
9 november: Utrecht

Meld je hieronder aan voor de outreach naar keuze.
Na jouw betaling is je aanmelding compleet! 

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten.

Wil je een Bijbelstudiegroep starten?

De community

Gratis!

Sluit je aan

© 2024 Zij Lacht | Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap