In samenwerking met

De Zij Lacht Outreach is voor

Evangelisten
Niet-evangelisten
Sprekers
Luisteraars
Volgers
Leiders
18-jarigen
65 plussers
Millennials
Introverten
Extraverten
Studenten
Werkenden
Werklozen
Ondernemers
Jonggelovigen
Vrouwen die al een leven lang op weg zijn met Jezus

Evangeliseren is niet altijd makkelijk, hè?

En... Hoe kun je dit doen vanuit relatie in plaats van religie?

de zekerheid hebben om te getuigen bij niet-gelovige vrienden en familieleden? 

evangelisatie toepassen in jouw dagelijks leven? 

samen met anderen handen en voeten geven aan De Grote Opdracht?

Hoe kun je...

Leer

Hoe jij het Evangelie onbevreesd durft te delen (Fil. 1:14)

Hoe jij in vriendschappen een nieuwe diepgang kunt brengen door samen uit te stappen in geloof

Hoe jij nog meer kunt vertrouwen op Gods leiding en richting in het leven van alledag

Hoe jij dienend aanwezig kunt zijn op elke plek waar jij komt

Nieuwe vrouwen kennen die ditzelfde verlangen hebben om samen uit te stappen!

De outreach

OCHTENDPROGRAMMA (10.00-12.00 uur)
Inspirational talk, toerusting door Carolyn Ros, oefenen in groepjes en akoestische aanbidding onder leiding van Sarah Ben Hamida

OUTREACH (12.00-15.00 uur)
In duo's de stad in om een Bijbel weg te geven aan een vrouw

MIDDAGPROGRAMMA (15.00-16.00 uur)
Ontmoeting, gezelligheid en getuigenissen delen. Om 16.00 uur sluiten we met elkaar af en is er nog gelegenheid om na te kletsen.

De dag duurt van 10.00-17.00 uur

Locatie

De outreach vindt plaats in Studio 13, een prachtige locatie middenin het bruisende Amsterdam! 

ADRES STUDIO 13
Utrechtsedwarsstraat 13-2, Amsterdam

Programma

Worship

Sarah: "Mijn naam is Sarah Ben Hamida, getrouwd met Robin en moeder van 2 lieve, kleine meisjes. In het dagelijks leven werk ik als aanbiddingsleider en spreker. Toen Liza mij benaderde voor dit event wilde ik daar gelijk aan mee werken. Allereerst vind ik Zij Lacht als organisatie te gek, dus is het een eer om deel te mogen zijn van de evenementen die daaruit voortkomen. Daarnaast geloof ik dat aanbidding een essentieel onderdeel is van Outreach. Aanbidding gaat over het eren van God in al Zijn grootheid, maar daaraan gelijk ook over het hebben van relatie met Hem. Bij Hem zijn, Zijn stem horen voor onszelf en de wereld om ons heen. Ik geloof dat de tijd van aanbidding die we zullen hebben, een tijd mag zijn waarin we met elkaar Gods hart zoeken, ons laten vullen met Zijn liefde en dit vervolgens uitdelen op de straten van Amsterdam. Ik zie die tijd van aanbidding als het vullen van onze lamp met olie, zodat onze lamp kan branden. En niet ''jij in jouw klein hoekje ...'' maar jij in al je volheid. Het licht van Jezus zelf, zichtbaar door ons heen."

Sarah Ben Hamida: "Ik geloof dat de tijd van aanbidding die we zullen hebben, een tijd mag zijn waarin we met elkaar Gods hart zoeken, ons laten vullen met Zijn liefde en dit vervolgens uitdelen op de straten van Amsterdam."

Sarah Ben Hamida leidt de worship tijdens de Zij Lacht Outreach. 

Toerusting

"Mijn naam is Carolyn Ros. Ik ben in Amerika geboren maar heb de eerste 18 jaar van mijn leven in Japan doorgebracht. Ik heb mijn Nederlandse man op een bijbelschool in Engeland ontmoet en ik ben van Noorse afkomst. Ik ben al vele jaren betrokken bij de internationale organisatie Jeugd met een Opdracht waar ik jongeren les geef over Bijbelse onderwerpen. Mijn passie is hen toe te rusten en een fundament te geven over hoe belangrijk het is om de Bijbel te lezen en van daaruit te leren leven door de kracht van de Heilige Geest. Door de Bijbel uit te delen, kunnen jullie helpen om wat ze noemen, Bijbelse armoede, te bestrijden. Gods Woord is krachtig en wijst ons de weg naar herstel in onze relatie met onze Hemelse Vader door het offer van Jezus aan het kruis. Hoe kan men dit weten als ze de Bijbel niet hebben? Mijn oproep is dat velen van jullie zich zullen opgeven om 11 maart te komen om de bijbel in onze hoofdstad uit te delen. Jullie kunnen meedoen door aanwezig te zijn, te bidden hiervoor en/of te doneren. Ik zal vooraf aan de outreach, een toerusting geven."

Carolyn: "Gods Woord is krachtig en wijst ons de weg naar herstel in onze relatie met onze Hemelse Vader door het offer van Jezus aan het kruis. Hoe kan men dit weten als ze de Bijbel niet hebben?"

Carolyn Ros geeft voorafgaand aan de outreach een praktische toerusting

De weggeefbijbel

De Bijbel is geen saai boek, vinden wij. Het geeft vreugde voor elke dag! De schoonheid van het Evangelie mag ook weerspiegeld worden aan de buitenkant. Daarom wordt deze speciale weggeefbijbel een aantrekkelijk boek dat uitnodigt om geopend te worden.

Vreugde voor elke dag

In het kort:

Pocketformaat
Het Johannesevangelie en de Psalmen
4 korte overdenkingen waarin het Evangelie wordt uitgelegd

Ik doe mee!Ik...


wil investeren

wil komen

DONATIE


Toegang tot het evenement
Inspirational talk + toerusting
Koffie en thee
Een Bijbel om uit te delen (t.w.v. €9,99)
Outreach en ontmoeting!

TICKET

€34,99

vanaf €12,50

wil meebidden


Wil jij financieel bijdragen om dit evenement en het verspreiden van Bijbels aan vrouwen in Amsterdam mogelijk te maken?  Maak dan een donatie over.


Speciaal voor dit evenement hebben we een gebedsposter gemaakt. Download de kalender, hang 'm zichtbaar op in huis (of stel in als telefoonachtergrondje) en bid met ons mee!

GRATIS!

UITVERKOCHT!

Doneer

Download

GEBED

Wil je liever handmatig een gift overmaken?

IBAN: NL70 INGB 000 771 8020 ten name van Zij Lacht
Zij Lacht is géén ANBI, giften zijn dus niet aftrekbaar.

Voor bedrijven

Wil je met jouw bedrijf bijdragen aan deze outreach? We denken graag met je mee! Neem contact op met Liza via liza@zijlacht.nl.

Maar...

Ik ben geen evangelist

Ik vind het spannend

Wat als het mij die dag niet lukt om een Bijbel weg te geven?

Ik ben niet zo'n prater

Ik heb niemand om mee te gaan

Ik heb het nog nooit eerder gedaan

You're not alone! Uit je comfort zone stappen is nu eenmaal altijd onwennig. Tijdens het evenement word je juist toegerust om met zenuwen om te gaan en om vol vertrouwen te dienen en het Evangelie te delen. 

We geloven dat iedereen op haar eigen, unieke manier geroepen is om Jezus' naam bekend te maken. Daarvoor hoef je jezelf niet te identificeren als evangelist of zendeling! Tijdens dit evenement leer je júist hoe je in jouw leven op een laagdrempelige manier je geloof kunt delen.

Het doel van de dag is niet om je weggeefbijbel 'kwijt te raken'. Als er al biddend en wandelend door de stad een mogelijkheid is om iemand te dienen,  en als er  in gesprek een mogelijkheid is om voor iemand te bidden of de weggeefbijbel cadeau te doen, dan is dat natuurlijk geweldig! 

Je hoeft echt geen kletskous of extravert persoon te zijn om mee te gaan met deze outreach. Mozes was ook geen prater. ;-) Je draagt op jouw unieke manier een steentje bij!

Je kunt je ook in je eentje aanmelden voor dit evenement! Je wordt dan gekoppeld aan iemand anders die zich individueel heeft aangemeld.

'... dus ik denk dat ik het wel kan'  is niet altijd van toepassing, hè? ;-) We verwachten dat het merendeel van de vrouwen die komt nog nooit eerder mee heeft gedaan aan een outreach. Daarom word je toegerust door Carolyn Ros

Wil je reclame maken voor deze outreach? Download ons perspakket!

Download perspakket

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden