Postadres: Poortstraat 16-A,
9716 JH, Groningen
Website: www.zijlacht.nl
E-mail: info@zijlacht.nl
Telefoon: 06-40855057
KvK nummer: 68275293
BTW nummer: NL218289017B01
IBAN nummer: NL70 INGB 0007 7180 20

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden.

Toepasselijkheid
• Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Zij Lacht. zijn deze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij Zij Lacht zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart.
• Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kun je geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.
• Het accepteren van een aanbieding en het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

WEBSHOP

Prijzen
• Alle prijzen op onze website staan in euro’s vermeld en zijn inclusief BTW.
• De verzendkosten bedragen €3,85 voor brievenbuspakjes en €6,85 voor pakketpost.
Alle bestellingen worden met My Parcel en PostNL verstuurd.

Betaling
Betalen bij Zij Lacht is uitsluitend mogelijk via iDeal.

iDEAL
iDeal een veilige en gemakkelijke manier van betalen in de vertrouwde bankomgeving, waardoor Zij Lacht de bestelling snel af kan handelen. Onze betalingen per iDeal lopen via Mollie. Zodra wij je betaling hebben ontvangen starten wij met de productie.

Proces
• Na het plaatsten van jouw bestelling via de website ontvang je een bevestiging per e-mail.
• Zij Lacht levert artikelen uitsluitend na ontvangst van betaling.
• Na ontvangst van betaling worden de artikelen verstuurd naar het door jou opgegeven adres.
Zij Lacht streeft ernaar alle bestellingen binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.
• Zij Lacht is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door My Parcel of PostNL. 
• Zij Lacht is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

Verzending
Verzending geschiedt via Post NL / My Parcel en is uitsluitend mogelijk in Nederland. 

Levering
Onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Wij streven ernaar om je bestelling binnen uiterlijk 5 werkdagen te versturen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling aangeboden is bij PostNL. PostNL zal voor de levering van jouw bestelling zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Zij Lacht niet aansprakelijk. Brievenbuspost en pakketten worden binnen Nederland over het algemeen binnen 1 à 2 dagen werkdagen afgeleverd.

Alle bestellingen worden met zorg netjes verpakt. Toch kan het voorkomen dat jouw bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

Retournering
Je hebt 14 dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen of terugsturen van je bestelling. Deze 14 dagen gaan van start vanaf het moment dat jij je product in huis hebt. Binnen deze periode kun je aan ons doorgeven dat je artikelen aan ons wilt retour sturen. Dit kun je doen door ons een e-mail te sturen naar info@zijlacht.nl. Je ontvangt dan van ons een retourformulier waarmee je jouw artikelen kunt terugsturen. Zodra wij de artikelen in onbeschadigde staat en in de originele verpakking retour hebben ontvangen, maken wij het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 1 week aan je over. Retourzendingen zijn op eigen kosten en voor je eigen risico. (Tip: vraag altijd om een bewijs van verzending en bewaar deze goed).

EVENEMENTEN

Annulering en annuleringskosten
Wij behouden ons het recht voor om een programma te wijzigen en bij onvoldoende aanmeldingen te annuleren. Bij annulering door Zij Lacht krijgt u uw geld volledig terug. Als u zelf uw deelname annuleert tot 2 weken vóór aanvang incasseren we alleen €30,00 administratiekosten. Bij annulering vanaf 2 weken tot één week vóór aanvang brengen wij de helft van het deelnamebedrag in rekening. Bij annulering binnen één week voor aanvang én bij onderbreking van het programma is het volledige bedrag verschuldigd.

Wij verzoeken u vriendelijk om schriftelijk of per mail te annuleren.

Betalingsmogelijkheden
• De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment dat je het aanbod aanvaardt en je voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet per e-mail is bevestigd, kan de klant de overeenkomst ontbinden.
• Het verschuldigde bedrag kan uitsluitend worden betaald via iDeal.

Klachten & Retourneren
• Je hebt het recht de door Zij Lacht geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
• Het moment van de bedenktijd gaat in, zodra je de producten geleverd krijgt.
• Indien je de product(en) wilt retourneren kun je gebruik maken van het retourformulier. Dit kun je opvragen door ons te mailen naar info@zijlacht.nl.
• De artikelen kunnen na het zichttermijn van 14 dagen worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten.
• Indien de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, zal Zij Lacht het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 1 week teruggestorten op jouw rekening.

Aansprakelijkheid
• Zij Lacht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Zij Lacht

Privacy
• Zij Lacht respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. Jouw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling.
• De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Auteursrecht & copyright
• Het auteursrecht van de foto’s die op de website van Zij Lacht staan, zijn van Inge Kooiman. Er mogen dan ook geen foto’s, zonder toestemming van Inge Kooiman, van de website gehaald of gebruikt worden.
• Zij Lacht heeft het recht om foto’s die gemaakt zijn van bestelde artikelen, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding. Zij Lacht vraagt altijd toestemming aan de klant.

Toepasselijk recht
• Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

Algemene voorwaarden

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden