Zij Lacht is een platform van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap (NBG)

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
Zijlweg 198, 2015 CK Haarlem
E-mail: info@bijbelgenootschap.nl
Telefoon 023 - 514 61 46
Website: https://www.bijbelgenootschap.nl
KvK-nummer: 34049013
BTW-nummer: NL0036.09.406.b01

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden.

Toepasselijkheid
• Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van het NBG zijn deze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij het NBG zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart.
• Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kun je geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.
• Het accepteren van een aanbieding en het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

WEBSHOP

Prijzen
• Alle prijzen op onze website staan in euro’s vermeld en zijn inclusief BTW.
• De verzendkosten bedragen €3,85 voor brievenbuspakjes en €6,85 voor pakketpost.
Alle bestellingen worden met My Parcel en PostNL verstuurd.

Betaling
Betaling is uitsluitend mogelijk via iDEAL, een veilige en gemakkelijke manier van betalen in de vertrouwde bankomgeving.
Voor het verwerken van betalingen op deze website maakt NBG gebruik van de online betaalservice Mollie. Hierbij worden persoonsgegevens gedeeld met Mollie en met één of meer ondernemingen die aan Mollie gelieerd zijn. Meer informatie over welke gegevens dit betreft, en met welk doel, is te lezen op https://www.mollie.com/privacy

Proces
• Na het plaatsten van jouw bestelling via de website ontvang je een bevestiging per e-mail.
• Wij leveren artikelen uitsluitend na ontvangst van betaling.
• Na ontvangst van betaling worden de artikelen verstuurd naar het door jou opgegeven adres.
Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.
• Zij Lacht is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door My Parcel of PostNL. 
• Zij Lacht is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

Verzending
Verzending geschiedt via Post NL / My Parcel en is uitsluitend mogelijk in Nederland. 

Levering
Onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Wij streven ernaar om je bestelling binnen uiterlijk 5 werkdagen te versturen. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling aangeboden is bij PostNL. PostNL zal voor de levering van jouw bestelling zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL zijn wij niet aansprakelijk. Brievenbuspost en pakketten worden binnen Nederland over het algemeen binnen 1 à 2 dagen werkdagen afgeleverd.

Alle bestellingen worden met zorg netjes verpakt. Toch kan het voorkomen dat jouw bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

Retournering
U hebt 14 dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen of terugsturen van uw bestelling. Deze 14 dagen gaan van start vanaf het moment dat u uw product in huis hebt. Binnen deze periode kunt u aan ons doorgeven dat u artikelen aan ons wilt retour sturen. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen naar info@bijbelgenootschap.nl, onder vermelding van ‘Retour bestelling via Zij Lacht’. U ontvangt dan van ons een retourformulier waarmee u uw artikelen kunt terugsturen. Zodra wij de artikelen in onbeschadigde staat en in de originele verpakking retour hebben ontvangen, maken wij het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 1 week aan u over. Retourzendingen zijn op eigen kosten en voor je eigen risico. (Tip: vraag altijd om een bewijs van verzending en bewaar deze goed).

EVENEMENTEN

Fotografie
Met het bestellen van jouw ticket voor een evenement van Zij Lacht ga je ermee akkoord dat we jou mogen video- of fotograferen. Foto's worden ingezet op onze website en social mediakanalen. 

Annulering en annuleringskosten
Wij behouden ons het recht voor om een programma te wijzigen en bij onvoldoende aanmeldingen te annuleren. Bij annulering door ons krijgt u uw geld volledig terug. Als u zelf uw deelname annuleert is het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Wij verzoeken u vriendelijk om schriftelijk of per mail te annuleren.

Algemeen

Aansprakelijkheid
• Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Zij Lacht

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Zie voor meer informatie https://www.bijbelgenootschap.nl/privacy• De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Auteursrecht & copyright
• Het auteursrecht van de foto’s die op de website van Zij Lacht staan, zijn van Inge Kooiman. Er mogen dan ook geen foto’s, zonder toestemming van Inge Kooiman, van de website gehaald of gebruikt worden.
• Zij Lacht heeft het recht om foto’s die gemaakt zijn van bestelde artikelen, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding. Wij vragen altijd toestemming aan de klant.

Toepasselijk recht
• Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

Algemene voorwaarden

© 2024 Zij Lacht | Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap