Bekijk de guide

Op 19 oktober 2024 vindt de allereerste Zij Lacht Summit plaats in Christelijke Studio Het Kruispunt in Barneveld. 

Ben jij op zoek naar praktische tools om je geloof handen en voeten te geven, wil jij vrouwen ontmoeten met ditzelfde verlangen, of heb je vragen over de Bijbel? Dan is deze Summit speciaal voor jou!

Laat je inspireren door christelijke vrouwen die hun geloof actief en zichtbaar leven, en ontdek hoe ook jij een verschil kunt maken;

Ontmoet gelijkgestemde vrouwen en bouw aan sterke relaties waardoor je niet alleen bent in je geloofsreis;

Stel diepgaande vragen over je geloof, de Bijbel en het leven tijdens het interactieve panel met deskundigen en ervaren geloofsgenoten;

Geniet van een intiem moment met God, tijdens de akoestische worshipsessie onder leiding van Ann Michelle;

Ontdek de nieuwe Zij Lacht Bijbel met keuze uit de HSV- of NBV21-vertaling, speciaal ontworpen om jou te helpen de Bijbel te lezen, begrijpen en leven.

Na de Zij Lacht Summit zul je merken dat je nog meer in verbinding staat met God en met elkaar. Voor vriendinnengroepen was deze dag een verdieping van jullie relatie door samen het geloof te delen en de Bijbel te openen. Kom je alleen? Dan kijk je terug op een dag vol nieuwe ontmoetingen en inspiratie!

En voor iedereen weten we zeker: jij hebt meer zekerheid (en plezier!) gekregen in het lezen, begrijpen en leven van de Bijbel!

Bestel je ticket

Fotografie door Studio Lin Maakt

Onze naam 'Zij Lacht' komt uit Spreuken 31: het loflied op de sterke vrouw. Een heel praktisch hoofdstuk dat ook vandaag de dag ontzettend relevant is. Het hoofdstuk schetst een ideaalbeeld van een vrouw die zich inzet thuis, op haar werk en voor haar naaste. Het hoofdstuk sluit af met haar ontzag van God; zo'n vrouw moet worden geprezen!

Tijdens de Zij Lacht Summit behandelen we diverse elementen uit Spreuken 31, zodat jij hier thuis ook mee aan de slag kunt gaan.

Enne, no worries. Dat het in Spreuken 31 gaat over een ideaalbeeld gaat, betekent dat er altijd ruimte is voor groei.

Waar wil jij in groeien? 

Bestel je ticket

Spreuken 31

Bekijk de guide

De dag start om 9.30 uur en is om 15.30 uur afgelopen. Vanaf 08.30 uur zijn de deuren geopend. Wat kun je verwachten?

4 inspirerende talks op de main stage van Mirjam van der Vegt en 3 andere sprekers die in de komende weken worden onthuld;

Aanbidding onder leiding van Ann Michelle;

Een interactief panel met diverse deskundigen;

De lancering van de nieuwe Zij Lacht Bijbel in jouw favoriete vertaling (NBV21 of HSV);

Luister mee naar gesprekken over geloof, het leven en de Bijbel op het inspiratieplein;

Een pop-up boutique met alle Zij Lacht producten en extra's;

De Bijbel openen met andere vrouwen;

Koffie, thee en lekkers vooraf, een heerlijk verzorgde lunch én een gezellige borrel achteraf.

Download het volledige programma hier

Bestel je ticket

Het programma

Sprekers

Mirjam van der Vegt

Mirjam is auteur en stiltetrainer. Vanuit ervaringsdeskundigheid rondom burn-out startte zij ooit met het schrijven van haar boeken rondom Gods rust. Hiervan werden er inmiddels ruim 80.000 exemplaren verkocht, waarvan De kracht van rust een bestseller werd. Ze geeft retraites en lezingen voor bedrijven en werkt daarnaast op het land als herenboer. Ze houdt van praktische levenskunst en de natuur – waar ze eindeloos veel inspiratie opdoet. 

Nadine de Vos

Emke de Jager

Bestel je ticket

"Ik zie uit naar het samen leren tijdens de Zij Lacht Summit, waardoor je gesterkt en bemoedigd op weg gaat. Er zit een enorme dunamiskracht in Gods Woord. Laten we dat samen vieren!"

Else van Melle - Voortman

Nadine de Vos is getrouwd met Wouter en moeder van drie kinderen. Als leidinggevende van Arise Nederland (onderdeel van 4M) spreekt ze door het hele land, maar het liefst buiten, onder een open hemel. Ze houdt ervan om jou als luisteraar - juist nu - in deze wereld - op de plek waar jij staat - te bewegen naar een leven in Gods Koninkrijk. Puur, rauw en echt.

Als gewone vrouw – maar met een bijzondere God! - leerde Emke de Jager in de Bijbelstand op consumentenbeurzen met vallen en opstaan om haar geloof te delen. Emke is getrouwd, moeder van drie en woont met haar gezin in de Achterhoek als beheerders van christelijk kampterrein ‘de OASE’.

Else is getrouwd met Jesse. Met haar energie, passie en liefde om
steeds meer te lijken op Jezus, gebruikt ze haar stem om mensen op te roepen in hun kracht te gaan staan. Ze is werkzaam voor International Justice Mission (IJM) een wereldwijde organisatie om slavernij, mensenhandel en geweld tegen mensen in armoede te stoppen.


"Ik zie ernaar uit om jou zicht te geven op de kracht van God in jouw leven. Ik houd ervan om jou – juist nu, in deze wereld, op de plek waar jij staat – te bewegen naar een leven in Gods Koninkrijk. Puur, rauw en echt."

"Ik kijk ernaar uit om samen stil te staan bij de kracht van Gods Woord. Niet om meer kennis te krijgen, maar om Hem – en elkaar – beter te leren kennen."

"Ik zie ernaar uit samen in Gods Woord te ontdekken welke rol wij als vrouwen mogen vervullen in het navolgen van Jezus in deze wereld."

Ann Michelle Lee leidt de aanbidding met haar band tijdens de Zij Lacht Summit. Je kunt een intieme, akoestische setting verwachten.

Welk lied zou jij graag willen zingen? Laat het ons weten via dit formulier.

Bestel je ticket

Worship

Worship

Arieke van Liere is onze enthousiaste presentator van de Zij Lacht Summit! Tijdens de Summit daagt ze je uit om je stem vaker te laten horen en actie te ondernemen voor Gods koninkrijk. Spoiler: de perfecte Christen bestaat niet.

"Ik kijk ernaar uit om de verbinding te mogen leggen tussen vrouwen en om de interactie aan te gaan met de sprekers en het publiek. En.. om samen met elkaar te aanbidden!

Zie ik jou 19 oktober?"

Bestel je ticket

Host Arieke

Worship

Ticket

19 oktober 2024 van 9.30 tot 15.30 uur (deuren open vanaf 8.30 uur) in Christelijke Studio Het Kruispunt in Barneveld;

Volop inspiratie met 4 sprekers, worship, panel, pop-up boutique en het inspiratieplein;

Inclusief koffie, thee, lekkers, lunch en borrel! 


Nog even op een rijtje:

Early Bird Ticket €49,95
Regulier Ticket: €54,95

De Early Bird periode loopt t/m 15 juli.

Bestel je ticket

FAQ

Algemeen

Voor wie is de Zij Lacht Summit?

We richten ons met Zij Lacht primair op vrouwen tussen de 18 en 35 jaar, maar eigenlijk is leeftijd voor ons niet zo belangrijk. Alle vrouwen die meer verdieping uit de Bijbel zoeken, zijn van harte welkom, of je nu 16 bent of 90. 

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden tot en met 12 oktober of totdat de tickets zijn uitverkocht. Zorg dat je op tijd bent, want OP=OP! De early bird periode geldt tot en met 15 juli.

Locatie & bereikbaarheid

Waar vindt de Zij Lacht Summit plaats?

De Zij Lacht Summit vindt plaats in Christelijke Studio Het Kruispunt in Barneveld. Het adres is Verlengde Parallelweg 12, 3771 LK Barneveld. De locatie is goed te bereiken met de auto en het OV. 

Kan ik met het OV komen?

Ja, de studio is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Vanaf station Barneveld Noord is het zo'n vijf minuten lopen!

Hoe is de parkeergelegenheid?

Ja, er is voldoende gratis parkeergelegenheid in het Transferium Barneveld-Noord. Adres: Esveld, 3771 PL Barneveld. Ook kun je gratis parkeren in de aangrenzende wijk. 

Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, de Studio is toegankelijk voor mindervaliden. Geef dit aan bij je registratie, zodat we een plek voor je kunnen reserveren.

Is er een bewaakte garderobe?

Nee, er is geen bewaakte garderobe aanwezig.

Programma

Wat is het programma van de Zij Lacht Summit?

Het volledige programma van de Zij Lacht Summit kun je hier downloaden.

Tickets

Kan ik mijn ticket annuleren?

Nee, het is helaas niet mogelijk om een ticket te annuleren.

Kan ik mijn ticket doorverkopen?

Ja, je kunt jouw aan iemand in jouw omgeving verkopen. Het is belangrijk dat wij hierover vooraf geïnformeerd worden, omdat de tickets op naam staan. Zorg dus dat jij (of de koper) tijdig de juiste naam en contactgegevens aan ons doorgeeft. Dan kunnen wij de juiste naam aan het juiste ticket koppelen.

Wat gebeurt er nadat ik mijn ticket heb gekocht?

Je ontvangt via Eventix je ticket. Dit is je toegangsbewijs op naam, bewaar de mail dus goed. Je krijgt van tevoren nog een mail vanuit Zij Lacht met alle info die je nodig hebt. 

Kan ik meer dan één ticket bestellen? 

Nee, dit is niet mogelijk. Je kunt per persoon één ticket bestellen, zodat we van iedereen de juiste informatie hebben. Iedereen moet zich daarom apart registreren. 

Overige vragen

Mag ik foto's en video's maken tijdens de Zij Lacht Summit?

Foto’s en video’s maken mag met je telefoon, maar professionele apparatuur is niet toegestaan. Op deze dag is er een professionele foto- en videograaf aanwezig. De beelden delen we via onze website en social media kanalen. Let op: met het kopen van een ticket voor de Zij Lacht Summit via Eventix geef je ook toestemming om gefilmd en/of gefotografeerd te worden.

Kan ik kolven tijdens de Zij Lacht Summit?

Ja. Tijdens de Zij Lacht Summit is er een aparte ruimte gereserveerd om te kolven.

Ik ben ondernemer, kan ik bijdragen aan de Zij Lacht Summit?

Ja, absoluut! Neem contact op met Liza via liza@zijlacht.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten.

Wil je een Bijbelstudiegroep starten?

De community

Gratis!

Sluit je aan

© 2024 Zij Lacht | Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap