Onze naam 'Zij Lacht' komt uit spreuken 31:25 waarin staat: 'Kracht en waardigheid zijn haar kleding en zij lacht de komende dag toe.' Wij geloven dat we een hoopvolle toekomst hebben, om wie wij zijn in Jezus. Dat is niet iets voor in de verre toekomst, ooit in de hemel. Nee, dat begint hier op aarde. Je bent gekleed met kracht en waardigheid. Niet omdat je uit jezelf zo krachtig bent, maar omdat je leven vanuit je relatie met God. 

Het is essentieel is om te werken aan die relatie. Maar het kan best lastig zijn om hier op dagelijkse basis invulling aan te geven, vind je niet?

Wij willen jou helpen om je geloof handen en voeten te geven.

alles wat je moet weten!

Je hebt God leren kennen als je Vader, maar in het leven van alledag is het lastig om tijd voor Hem te maken

herkenbaar?

Bijbellezen kan best pittig zijn. Want waar begin je als je nog maar zelden een Bijbel hebt opengeslagen? En wat doe je als je alle verhalen uit de kinderbijbel inmiddels wel kunt dromen?

Daarom helpen wij jou graag. Iedere ochtend om 06.00 uur sharp vind je op onze website een korte, Bijbelse overdenking. Om jou te inspireren en te bemoedigen. Elke overdenking wordt afgesloten met een 'aan de slag': een gerichte opdracht om verder te lezen, ergens over na te denken of om actie te ondernemen. 

Naast de overdenkingen doen we met Zij Lacht nog veel meer voor je. Zo geven we geregeld een leesplan uit en organiseren we evenementen en trainingen. 


the team

Alina Bikker
Anne-Saar Kunz
Elise de Vries
Hadassa Stehouwer
Iona van den Dries
Irene Poot
Lianne Bakker
Lydia Hiemstra
Jacomien van Urk
Maartje Kok
Mandy Wittekoek
Marleen Wieringa
Martina Fraanje
Matthea van den Berg
Neeltje Bremmer
Nienke Alblas
Ramona Muilwijk
Vivian Straver
Yael Juch

Liza de Jonge
Founder

Jacomien van Urk
Hoofdredacteur

Neeltje Bremmer
Hoofd theologisch team
Hadassa Stehouwer
Irene Ghaedi
Maartje Kok


Ruth van Beek
Marijke Koopman
spelling

Uitvoerend team

Theologische support

Redactie

Auteurs

De Bijbel is onze bron. We zien de Bijbel als het Woord van God. In onze dagelijkse overdenkingen bieden we je iedere dag een stuk uit de Bijbel met een korte verdieping. Extra informatie, een persoonlijke ervaring van een van onze auteurs, een getuigenis of een inspirerend verhaal.

Naast de dagelijkse overdenkingen - die gratis voor jou beschikbaar zijn - bieden we je extra hulpmiddelen die jou helpen om dichter bij God en zijn Woord te leven.

We vinden het belangrijk om jou toe te rusten in het uitleven en uitdragen van je geloof. 

de Bijbel is de bron

wij werken o.a. samen met

Events

Cursussen

Producten

Aanbod

ons

naar de shop

Of je nu op zoek bent naar een Bijbel die je altijd in je tas kunt meenemen, een hulpmiddel dat jou helpt om zelf Bijbelstudie te doen of een cursus die je helpt om bepaalde thema's uit de Bijbel beter te begrijpen: we got you. Neem eens een kijkje in de shop!

Waar heb jij behoefte aan?

we got you

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

sluit je aan

© 2021 zij lacht | Alle rechten voorbehouden