Onze naam 'Zij Lacht' komt uit spreuken 31:25 waarin staat: 'Kracht en waardigheid zijn haar kleding en zij lacht de komende dag toe.' Wij geloven dat we een hoopvolle toekomst hebben, om wie wij zijn in Jezus. Dat is niet iets voor in de verre toekomst, ooit in de hemel. Nee, dat begint hier op aarde. Je bent gekleed met kracht en waardigheid. Niet omdat je uit jezelf zo krachtig bent, maar omdat je leeft vanuit je relatie met God. 

Het is essentieel om te werken aan die relatie. Maar het kan best lastig zijn om hier op dagelijkse basis invulling aan te geven, vind je niet?

Wij willen jou helpen om je geloof handen en voeten te geven.

Alles wat je moet weten!

Je hebt God leren kennen als je Vader, maar in het leven van alledag is het lastig om tijd voor Hem te maken

herkenbaar?

Bijbellezen kan best pittig zijn. Want waar begin je als je nog maar zelden een Bijbel hebt opengeslagen? En wat doe je als je alle verhalen uit de kinderbijbel inmiddels wel kunt dromen?

Daarom helpen wij jou graag. Iedere ochtend om 06.00 uur sharp vind je op onze website een korte, Bijbelse overdenking. Om jou te inspireren en te bemoedigen. Elke overdenking wordt afgesloten met een 'aan de slag': een gerichte opdracht om verder te lezen, ergens over na te denken of om actie te ondernemen. 

Naast de overdenkingen doen we met Zij Lacht nog veel meer voor je. Zo geven we geregeld een leesplan uit en organiseren we evenementen en trainingen. 


We willen vrouwen helpen ontdekken wie zij zijn in Christus. We geloven dat het belangrijk is om je identiteit uit Hem te halen, door jezelf door Zijn ogen te zien en van jezelf te leren houden. We geloven dat je vanuit die basis een verschil kunt maken in de wereld om je heen, gewoon in het dagelijkse leven met de mensen met wie je het leven deelt. Bij Zij Lacht onderwijzen we vrouwen op die drie fronten: binnen, boven en buiten. 

In een notendop

the team

Alina Bikker
Anne-Saar Kunz
Charlotte Molenaar
Corline Hoefnagel
Iona van den Dries
Irene Poot
Jacomien van Urk
Mandy Wittekoek
Marie-Tulin van Ekeren
Marije Brandwijk
Marijke Gootjes
Nathanja
Nienke Alblas
Sanne van Heukelum
Yael Juch

Liza Kruit-de Jonge
Founder

Jacomien van Urk
Hoofdredacteur

Neeltje Bremmer
Hoofd theologisch team
Hadassa Stehouwer
Irene Ghaedi
Maartje Kok


Ruth van Beek
Marijke Koopman

Uitvoerend team

Theologische
support

Redactie

Auteurs

Partners

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden