Nee, zowel in de grote Zij Lacht Bijbel als in de Zij Lacht pocketbijbel zijn geen berijmde Psalmen opgenomen. Om verwarring te voorkomen: het "normale" bijbelboek Psalmen staat hier wel in.

Zitten er berijmde Psalmen in jullie Bijbels?

Nee, zowel de grote Zij Lacht Bijbel als de Zij Lacht pocketbijbel zijn alleen beschikbaar in de HSV vertaling en zullen [voorlopig] niet in een andere vertaling verschijnen.

Komt de Zij Lacht Bijbel ook in een andere vertaling?

Jazeker! Je kunt al onze boeken en Bijbels inkopen via onze uitgever: Royal Jongbloed. 

Kan ik jullie producten verkopen in mijn winkel?

Momenteel kan dat niet. Je kunt de overdenking iedere dag via zijlacht.nl lezen.

Kan ik jullie overdenkingen dagelijks per mail krijgen?

Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in!

Veelgestelde vragen

Het kost veel tijd én geld om producten te ontwikkelen. Wij vinden het niet meer dan logisch dat je geld betaalt voor een mooi product van goede kwaliteit. Kun je dit echt niet betalen? Dan mag je contact opnemen met Liza via liza@zijlacht.nl.

Waarom bieden jullie de producten en cursussen aan tegen betaling?

Ja, dat kan. Let erop dat je per persoon een eigen account nodig hebt. Wil je de cursus met een grote groep doen vanaf 4 personen? Mail dan naar info@zijlacht.nl voor groepskorting.

Kan ik een Zij Lacht cursus doen met mijn kring?

Ja, absoluut! Omdat we deze vraag vaak krijgen, vragen we je om de instructies in dit document op te volgen voor het indienen van een samenwerkingsverzoek. Heb je een heel ander idee? Neem dan contact op met Liza via liza@zijlacht.nl om een afspraak te maken voor een (digitaal) kopje koffie.

Staan jullie open voor een samenwerking?

Nee, dit is verboden. Je betaalt één licentie en het is niet toegestaan om dit te delen. Als je een cursus met een ander wilt doen, kunnen jullie allebei een eigen licentie kopen. Je krijgt wel groepskorting.

Mag ik met meerdere personen op één account een cursus doen?

Download hier het retourformulier, daarop vind je alle instructies voor het retourneren van jouw bestelling. 

Hoe kan ik mijn product retourneren? 

Stuur een e-mail met je voor- en achternaam en reden van opzegging naar info@zijlacht.nl en we zetten het membership binnen 5 werkdagen handmatig stop. Bekijk hier de abonnementsvoorwaarden. 

Ik wil mijn membership graag stopzetten, hoe doe ik dat?

Je kunt meebouwen door gebed, tijd en financiën. Bekijk hier alle mogelijkheden!

Ik wil meebouwen aan Zij Lacht. Wat kan ik doen?

Wat tof! Natuurlijk kan dat. Goed om te weten: Zij Lacht is geen Algemeen nut beogende instelling (ANBI).  Je gift is dus niet aftrekbaar. IBAN: NL70INGB0007718020 t.n.v. Zij Lacht

Kan ik een gift overmaken?

Verstuur

E-mail: info@zijlacht.nl
KvK: 68275293
IBAN: NL70INGB0007718020 t.n.v. Zij Lacht

Boeken of producten (vrijblijvend) opsturen ter recensie mag altijd, we kunnen echter niet beloven dat we de producten zullen uitlichten.

Gegevens

Dank je wel! 
We nemen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 5 werkdagen contact met je op.

Neem contact op

- Tamara manikus

Zij Lacht is een prachtig platform dat je kan helpen om op een laagdrempelige manier meer diepgang te geven aan je persoonlijke relatie met God! Mooie blogs, studiematerialen en prachtige producten met een vrouwelijk design. De tools van Zij Lacht geven dus niet alleen diepgang, maar staan ook nog eens mooi in je interieur!

Zij Lacht is een prachtig platform!

- Annelies krijtenburg 

Ik vind het persoonlijk heel gaaf dat Zij Lacht een eigentijdse plek is om als vrouw opgebouwd te worden. Ik ben dankbaar dat Zij Lacht mij dagelijks ondersteunt in mijn wandel met God. 

Ik ben dankbaar dat Zij Lacht mij dagelijks ondersteunt

Terug

wat anderen zeggen

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden