Verlang jij naar een stevig fundament voor je geloof en naar radicaal leven voor en mét God? En wil je dit alles leren en ontdekken samen met een club likeminded vrouwen?

Ervaar transformatie in je leven met God

transformatie

Are you in? 

Verlang jij naar leven in volheid vanuit diepe rust met God? Zou jij meer willen leren over Wie God is en daarnaast in de praktijk te leren hoe je Gods stem kunt verstaan? Wil je ontdekken hoe je je kunt laten leiden door de Heilige Geest? Ga jij de uitdaging aan om uit je comfort zone te stappen en te evangeliseren? En wil je dit alles ontdekken samen met een hechte groep likeminded vrouwen? Dan is de Zij Lacht Academie echt iets voor jou! Na het volgen van de Zij Lacht Academie heb jij een ijzersterk fundament voor je geloof voor de rest van jouw leven.

Geef je geloof meer (praktische) betekenis in je dagelijkse leven tijdens de Zij Lacht Academie. Je ontvangt negen zaterdagen in het jaar onderwijs en daarnaast ontvang je aanvullend studiemateriaal voor thuis. 

De Zij Lacht is de eerste parttime discipelschapsschool voor vrouwen in Nederland

In het kort

-  Anne-Saar Zuidam, student academiejaar 2019/2020

De lesdagen zijn heel interactief en ontzettend leerzaam! En door het huiswerk ga je zelf actief aan de slag met de geleerde stof, wat leidt tot een enorme verdieping van je kennis en (nog) veel meer (stille) tijd met God! Ik merk een enorme persoonlijke groei en geniet ontzettend van de fijne lesdagen en het maken van het huiswerk! Absolute aanrader!"

Ik merk een enorme persoonlijke groei


review

Negen zaterdagen ontvang je van 9.30 tot 16.00 uur onderwijs van inspirerende docenten. In eerdere academiejaren waren dat Jannica van Barneveld, Sarah ben Hamida, Tessa van Olst en Laura Pelger. Zij geven verdiepend onderwijs over negen verschillende modules die jou helpen om een stevig fundament voor je geloof te leggen. Bijbelse theorie wordt afgewisseld met luchtige en verhelderende praktijkoefeningen.

Negen zaterdagen

Onderwijs

Zij ...

alle modules

Heb jezelf lief
Heb je naaste lief
Single zijn, daten, huwelijk, seks
Vriendschap

heeft lief

Wie is God de Vader?
YHWH: IK BEN
God in het OT en het NT
Gods plan met jou

kent het Vaderhart

Wie is Jezus?
Ego Eimi: IK BEN
De (enige?) weg naar de Vader
Hoe volg je Jezus?

volgt Jezus

Wie is de Heilige Geest?
Gaven van de Geest
Vrucht van de Geest
"Maar dat is niets voor mij..."

is vervuld

Bidden en aanbidden
Wat leert de Bijbel?
Een leven vol (aan)bidden
In de prakijk

(aan)bidt

Hoe herken je Gods stem?
Gedachten toetsen
Een andere stem?
Gods stem door Zijn Woord

luistert

Jouw talenten
Jouw bediening
Op jouw manier verschil maken
Evangeliseren: hoe dan? 

maakt verschil

Vertrouwen, ondanks de pijn
Geestelijke strijd
Verdriet, depressie, burn-out
Vergeven in Jezus' naam

huilt

Levensstijl
Terugblik en getuigenissen
Vooruitkijken: hoe nu verder
Feestelijke afsluiting

lacht

- Amber Schaap, student academiejaar 2019/2020

Zowel relationeel als qua kennis kom je dichter bij God. De thema's sluiten onwijs mooi bij elkaar en bouwen elkaar op. De spreeksters weten waar ze het over hebben en zijn daadwerkelijk betrokken, ook qua het beantwoorden van vragen. De onderwerpen zijn uit het leven gegrepen

De spreeksters weten waar ze het over hebben


review

Docenten

Jannica van Barneveld is getrouwd met William en mama van Vieve. Zij wonen samen in Veenendaal, waar ze ook deel zijn van Mozaiek-0318 en actief binnen worship. Jannica is spreker en worshipleader en het is haar verlangen om hiermee mensen te helpen in hun groei naar Gods hart. Al heel haar leven is zij gefascineerd door het feit dat we als mens in een intieme relatie kunnen zijn met God. Zij houdt van buikpijn door het lachen, een goed diner, muziek en mooie schrijfboekjes die ze nooit volschrijft. ZIJ LACHT van mannen met humor, dansen, sporten, mooie schoenen en haar dochter die losgaat op muziek.

Jannica van Barneveld

Zij  (aan)bidt, zij is vervuld

Tessa is 40 jaar en woont in Gorinchem. Ze is depressie survivor en kent de kracht van het geloof vernieuwen van je denken en schrijft daar momenteel een boek over. Als ondernemer ontwikkelt ze online content en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling speciaal voor christenen. ZIJ LACHT van regelmatig even gek doen, ondernemen, creativiteit, anderen motiveren, lekker eten en goede koffie!

Tessa van Olst

Zij huilt, zij luistert

Sarah Trouerbach Ben Hamida is 29 jaar en 4 jaar getrouwd met Robin. Samen hebben ze een dochtertje Ava Noé en wonen ze in Katwijk. Sarah heeft 3 jaar bijbelschool in Amerika gedaan bij Bethel Church. In het dagelijkse leven is ze aanbiddingsleider en spreker en daarnaast runt ze haar eigen bedrijf AWAKE. Sarah is gepassioneerd over worship, emotional health, selflove & dromen en ZIJ LACHT van muziek, creativiteit, chocola en het strand.

Sarah Ben Hamida

Zij heeft lief, zij kent het vaderhart, zij volgt Jezus

In tijd
Negen zaterdagen van 9.30 tot 16.00 uur en zo'n 6 uur huiswerk per maand. Daarnaast kom je twee weken na de trainingsdag (zelf) samen met je triade. Je wordt ingedeeld op regio. Dit geeft extra diepgang in jullie relatie, waarop je ook na het academiejaar kunt voortbouwen.

In geld
Negen zaterdag onderwijs van inspirerende vrouwen inclusief koffie, thee en lunch, een hechte community van 50 likeminded vrouwen, een triade om mee de diepte in te gaan, een goalguide om jouw maandelijkse doelen in bij te houden en digitale werkboeken om thuis mee aan de slag te gaan. 

€998,-

Let op: voorlopig staat er geen nieuw academiejaar gepland, in plaats daarvan hebben we alle modules van de Zij Lacht Academie opgenomen en losse cursussen van gemaakt. Bekijk de cursussen op onze pagina Cursussen.

Wat is de investering?

Sounds awesome!

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een Bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2023 Zij Lacht | Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap