Tijd met God kan je hele dag in een ander perspectief zetten, maar door de druk, druk, druk van het alledaagse leven kan dit soms best lastig zijn. Wij kennen dat gevoel. Vanuit die gedachte is Zij Lacht ontstaan: wij willen je helpen tijd vrij te maken voor Gods Woord, zodat je je persoonlijke relatie met God opbouwt, je geloof leert leven en anderen inspireert om hetzelfde te doen.

Onze droom is een samenleving waarin krachtige vrouwen opstaan die leven vanuit hun relatie met God en de ander en van daaruit de dag van morgen vol vertrouwen tegemoet zien.  

Dit willen we bereiken door Gods Woord op een eenvoudige manier toegankelijk te maken. Door Facebook, Instagram en onze website zijn de overdenkingen slechts een paar klikken van je verwijderd. De bijbelteksten staan in de overdenking, dus geen ingewikkeld zoekwerk nodig. Het lezen van een overdenking kost slechts enkele minuten, waardoor je dit makkelijk kan doen in de bus, aan het ontbijt of in je pauze. Elke overdenking wordt afgesloten met een ‘aan de slag’: stof tot nadenken voor de rest van de dag in de vorm van een uitdaging, vraag of lied.

Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor je om de tijd te nemen om je dag te laten kleuren door God. Dat doet Hij graag. En wij willen daar graag in dienen, tot eer en glorie van onze Koning.

Zij Lacht wordt gerund door oprichtster en CEO Liza en wordt ondersteund door een team van vrijwillige redacteurs, schrijfsters, vormgevers en fotografes. Samen dragen zij zorg voor de overdenkingen, events, leesplannen, artwork… You name it! Meer weten over het ontstaan van Zij Lacht? Bekijk hier een korte video waarin oprichtster Liza meer vertelt.