Download

Onze Bijbelstudieguide helpt jou om eenvoudige Bijbelstudies te doen bij de meeste bijbelgedeelten. Door een aantal vaste vragen dagen we je uit om zelf op onderzoek te gaan en zo de verborgen schatten in de Bijbel te ontdekken.

€6,95

Zij Lacht Bijbelstudieguide

In dit dagboek vind je 300 overdenkingen en daarmee is het een bijna-elke-dagboek. Want soms richt je je stille tijd graag anders in, of wil je "gewoon" even een dagje kunnen overslaan zonder enige druk te voelen om je dagboek binnen een jaar uit te hebben. In dit dagboek dagen we je uit om een gedeelte te lezen in je eigen Bijbel. Soms een paar verzen, soms een hoofdstuk. In het dagboek lees je een verdieping op het Bijbelgedeelte. Op die manier dagen we je uit om je Bijbel vaker te lezen en beter te begrijpen, om zo je relatie met God, de mensen om je heen en met je jezelf te versterken.

we hopen dat deze guide jou helpt om zelf dieper de bijbel in te duiken zodat je nog dichter bij god zult leven

Met de Zij Lacht Bijbelstudieguide kun jij zelf heel gemakkelijk bijbelstudie doen. Met behulp van standaard vragen leer je op een andere manier onderzoek te doen naar wat er staat. 

Zou jij graag dieper de Bijbel in willen duiken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

in het kort

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden