zij lacht bijbel

met mooie vormgeving & inspirerende overdenkingen

de herziene statenvertaling

bestel & bespaar!

Weet jij nu al dat je deze te gekke Bijbel wilt hebben? Én wil je ons volgende evenement absoluut niet missen? Kies dan voor dit
combi-ticket en bespaar maar liefst €10! Tijdens het evenement kun je jouw Zij Lacht Bijbel op vertoon van je ticket ophalen bij de Zij Lacht pop-upshop, zodat jij 'm als eerste in handen hebt. Yay! Tot 23 november!

bijbel + eventticket: €69,95

03.

koop een ticket

Twijfel je nog of je de Zij Lacht Bijbel wilt? Kom dan in ieder geval naar ons volgende evenement op 23 november, waar de we de Bijbel zullen lanceren! Je kunt 'm dan rustig doorbladeren en daarna direct kopen in de Zij Lacht pop-upshop, mocht je 'm toch graag willen! Let op: je betaalt dan de reguliere prijs van €49,95 voor de Bijbel! Bovendien loop je kans om te laat te zijn, de Bijbel is limited edition!

Eventticket: €29,95

02.

naar de shop

In november '18 wordt de Zij Lacht Bijbel gelanceerd. De vertaling is de HSV en er is ontzettend veel ruimte voor aantekeningen en doodles. Bovendien staat er bij een groot aantal Bijbelboeken een bijpassende overdenking. Dankzij prachtig artwork is dit écht een Bijbel waarvan je direct blij wordt. Let op: wil je ook naar het event? Koop dan een combi-ticket en bespaar €10!

Bijbel: €49,95

01.

© zij lacht, 2018  |  foto's door inge kooiman

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang het schema direct in jouw inbox.

bijbelleesschema

download jouw gratis