"Wij hopen dat de aantrekkelijke buitenkant van deze Bijbel jou zal helpen om de Bijbel er vaker bij te pakken, zodat je zult zien dat de inhoud van de Bijbel nog mooier is dan de buitenkant!

€52,50

Zij Lacht
Bijbel

De Bijbel is meer dan een mooi boek voor op de koffietafel, dat realiseren we ons maar al te goed. De Bijbel is een boek om gelezen te worden zodat het je leven verandert. We merkten dat Zij Lacht voor veel vrouwen helpt om vaker Gods Woord in te duiken en om in te spelen op die behoefte hebben we in samenwerking met Royal Jongbloed de Zij Lacht Bijbel ontwikkeld. Door de overdenkingen, artwork en foto's die we aan de Bijbel hebben toegevoegd, wordt het echt een feestje om je Bijbel te openen. En door de roze buitenkant is het bovendien een boek dat je vol aan je ongelovige vriendinnen kunt laten zien.

... We hopen juist dat je Bijbel er binnenkort niet meer zo 'instagrammable' uitziet, omdat je er zó vaak uit leest dat de Bijbel al begint te slijten!

In de Bijbel vind je - naast heel veel notitieruimte - 32 overdenkingen zoals je die ook gewend bent van onze website. Zoals je van ons gewend bent, sluiten we de overdenkingen af met een 'aan de slag!', zodat de je wordt uitgedaagd om heel praktisch met je Bijbel aan de slag te gaan. Voor de Zij Lacht Bijbel hebben we gekozen voor de Herziene Statenvertaling. Waarom? We merken dat er veel behoefte is aan het lezen van een vertaling die aan de ene kant heel dicht bij de grondtekst ligt, en tegelijkertijd nog enigszins begrijpbaar te lezen is. Ten slotte bevat de Bijbel prachtige foto's en artwork die bij de overdenkingen passen. Op die manier wordt het echt een feestje om in je Bijbel te lezen! Uiteraard hopen we dat je verder zult kijken dan de buitenkant. 

Zou jij graag vaker in de Bijbel willen lezen, maar vind je het moeilijk om je ertoe te zetten?

in het kort

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden