zij lacht bijbel

met mooie vormgeving & inspirerende overdenkingen

de herziene statenvertaling

Sold out!

UITVERKOCHT

Ten slotte bevat de Bijbel prachtige foto's en artwork die bij de overdenkingen passen. Op die manier wordt het echt een feestje om in je Bijbel te lezen! Uiteraard hopen we dat je verder zult kijken dan de buitenkant. Het is onze wens dat je Bijbel er binnenkort niet meer zo 'instagrammable' uitziet, omdat 'ie helemaal kapot is omdat je er zoveel uit leest! :-) 

foto's & artwork

03.

uitverkocht

In de Bijbel vind je - naast heel veel notitieruimte - 32 overdenkingen zoals je die ook gewend bent van onze website. De overdenkingen zijn uniek en zijn geschreven door 'gewone' vrouwen zoals jij en ik. Zoals je van ons gewend bent, sluiten we de overdenkingen af met een 'aan de slag!', zodat de je wordt uitgedaagd om heel praktisch met je Bijbel aan de slag te gaan.

32 overdenkingen

02.

UITVERKOCHT

Voor de Zij Lacht Bijbel hebben we gekozen voor de Herziene Statenvertaling. Waarom? We merken dat er veel behoefte is aan het lezen van een vertaling die aan de ene kant heel dicht bij de grondtekst ligt, en tegelijkertijd nog enigszins begrijpbaar te lezen is. We vinden de vertaling passen bij Zij Lacht en om die reden komt de Zij Lacht bijbel ook niet in een andere vertaling uit. 

hsv

01.

Deze limited editon bijbel is inmiddels al helemaal uitverkocht! we know, crazy!

We hopen dat er spoedig een tweede druk komt! Wil jij een exemplaar? Schrijf je dan in via onderstaande lijst en we houden je op de hoogte!

© zij lacht, 2018  |  foto's door inge kooiman