In deze roerige tijd heb je het je vast meer dan eens afgevraagd: 'Waar bent U, Jezus?' Oorlogen, ziekten, geweld en verdeling maken harten onrustig. In dit leesplan is de terugkerende vraag:  'Waar bent U, Jezus?' Ga mee in een reis naar je hart en laat het wonder van Immanuël (opnieuw) binnen komen. 

Bestel voor 8 november en wij nemen de verzendkosten voor onze rekening!

€20,00 incl. BTW

Advent 2021: Waar bent U, Jezus? (Pre-order)

Let op: dit is een pre-order. Alle pre-orders worden na 7 november verstuurd. 

Het leesplan is opgebouwd uit 4 weken.  De 4 gebedskaarten vormen de basis van het leesplan, waarin de 4 thema's terugkomen:

Ik zie U als ik wacht
Ik zie U als ik aanwezig ben
Ik zie U als ik vraag
Ik zie U als ik loslaat

Ieder gebed op een gebedskaart bestaat uit 7 regels. In het bijbehorende boekje lees je iedere dag een korte overdenking op basis van een kort Bijbelgedeelte en een regel uit het gebed. Zo herhaal je gedurende één week een gebed, waardoor het gebed steeds meer lagen en betekenis krijgt.

Wat krijg je?

- Het boek 'Waar bent U, Jezus?'
- 4 Gebedskaarten
- Een houten kaartenhouder


Dit leesplan start op de Eerste Zondag van Advent (28 november) en eindigt op Kerstavond (25 december).

als hoofdredacteur van zij lacht kent jacomien als geen ander de schoonheid van woorden

Jacomien van Urk (1994) is maatschappelijk werker en heeft groot hart voor vrouwen. Als hoofdredacteur van Zij Lacht is ze graag bezig met mooie woorden die raken. 


Jacomien van Urk

over de auteurs

Liza is oprichter van zij lacht en het is haar verlangen om meer vrouwen in nederland in aanraking te brengen met de bijbel

Liza Kruit - de Jonge (1994) is communicatieprofessional. Ze gaat 'aan' van nieuwe, creatieve concepten en ze weet vrouwen te verbinden aan de Bijbel, aan elkaar en aan een platform. 

Liza Kruit - de Jonge

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden