De Zij Lacht studiebijbel is de Studiebijbel in Herziene Statenvertaling in een nieuw jasje, speciaal voor vrouwen. In deze studiebijbel staat niet alleen de volledige inhoud van de Bijbel, maar ook uitgebreide commentaren, context bij ieder Bijbelboek, kaarten, illustraties, Bijbelverwijzingen, uitleg over Bijbelse feesten en tradities, tijdlijnen en meer! Met de Zij Lacht studiebijbel wordt het nog makkelijker om de Bijbel (beter) te lezen en begrijpen.


€89,99

Zij Lacht
Studiebijbel (pre-order)

LET OP!
Dit is een pre-order.  De Bijbel verschijnt naar verwachting in mei 2022. Door de papiertekorten is er kans dat dit uitloopt. Zodra wij de Studiebijbels binnen hebben, versturen we ze zo snel mogelijk. Plaats je ook andere producten in dezelfde bestelling? Dan wordt de gehele bestelling geleverd als de Studiebijbels zijn geleverd. 

Verrassing! Om je geduld te belonen, krijg je iets extra's bij je studiebijbel als je via onze site bestelt. 

Sneak preview

Deze studiebijbel is de HSV Studiebijbel in een 'Zij Lacht' jasje. We hopen dat het design uitnodigt om gelezen te worden, zodat je de Bijbel beter kunt begrijpen. 

In de studiebijbel vind je de volledige Bijbelinhoud in de Herziene Statenvertaling, met daarnaast veel extra informatie tijdens het lezen. O.a.:

- Kaarten
- Stambomen
- Illustraties
- Commentaren
- Inleiding per Bijbelboek
- Context
- En meer!

Uitgeverij: Royal Jongbloed
Uitvoering: Hardback
Formaat: 16×24 cm
Pagina's: 2263
ISBN: 9789065395146
Druk: 1
Verschijningsdatum: mei 2022 (verwachting)
 Inclusief leeslinten.


Informatie

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden