Stil bij de Vader (PDF)

Een gids voor vrouwen die op zoek zijn naar een manier van stille tijd die bij hen past

Bij het ontwikkelen van de Zij Lacht Bijbel en het contact met lezers, kwamen we er steeds meer achter hoe moeilijk wij vrouwen het met elkaar vinden om de tijd te vinden om stil te zijn. Om prioriteiten te stellen. Om steeds weer te kiezen voor wat we écht belangrijk vinden.
Toen wij daar over na gingen denken, kwamen we er achter dat we ook heel veel tijd kwijt zijn aan onze telefoon, het scrollen over Instagram, het kijken naar Youtube filmpjes. En daar balen we van. Want hoe leuk we het allemaal ook vinden... We kunnen onze tijd wel beter besteden, right? Aan tijd met familie en vrienden, maar ook aan tijd met God.

We houden zoveel van Hem! Waarom vinden we het dan zo lastig om elke keer weer tijd voor Zijn Woord te vinden? Om er echt in te duiken?
En dat is waar we aan het einde van dit jaar mee aan de slag willen gaan: In deze weken willen we je meenemen in de zoektocht hoe we stil kunnen worden in deze drukke, complexe wereld waar zoveel informatie op je afkomt.

Elke week begint op zondag met een inleiding, waarin we je de uitleg voor de komende week geven. In de week krijg je opdrachten: we gaan praktisch aan de slag door te kijken naar onze dagindelingen, maar we gaan ook Bijbelleesmethodes uitproberen, zodat je volgend jaar aan de slag kunt gaan met jouw favoriete methode.

LET OP: DIT IS EEN PDF. NA BETALING ONTVANG JE DE PDF IN JE MAILBOX. HET RETOURNEREN VAN DIGITALE BESTANDEN IS HELAAS NIET MOGELIJK.

Dit leesplan start op Eerste Adventszondag.

Dit leesplan verscheen in 2018, waarbij we toeleefden naar 2019. Telkens als je '2019' ziet staan in het e-book, kun je daar het jaar dat voor je ligt invullen.

INFORMATIE
Verschenen in:
2018 
Pagina's: 64
Uitvoering: PDF
Taal: Nederlands
Auteurs: Inge Bobeldijk-Kooiman en Liza Kruit-de Jonge
Uitgever: Zij Lacht

€2,99