Samen met Maria

Zij Lacht Advent leesplan 2023

€9,95

Toen Maria zwanger was van Jezus zong zij het beroemde Magnificat, oftewel het loflied van Maria. Dit jaar behandelen we bij Zij Lacht het loflied waarin Maria verwijst naar verschillende profetieën uit het Oude Testament. Elke dag staat er een zin uit het loflied van Maria centraal. Je leest een gedeelte in je eigen Bijbel en daarna lees je een (korte) overdenking van een van onze schrijfsters. Het boekje bevat uitscheurbare kaarten zodat je je eigen adventsslinger kunt maken, of elke dag een kaart in een houder kunt zetten zodat je extra bepaald wordt bij de dag. Gebruik het product op een manier die past bij jou en leef verwachtingsvol toe naar Kerst, samen met Maria.

Deze kaartenset kost €9,95. Vind je dat te duur? Je kunt dit leesplan van 3 t/m 25 december ook gratis volgen (zonder de kaartjes) via zijlacht.nl of onze podcast Zij Lacht Elke Dag. In onze webshop vind je ook nog andere leesplannen voor advent in diverse prijscategorieën. 

IN HET KORT
- Handzaam paperback boekje met 23 uitscheurbare kaartjes
- Gebruik het leesplan zoals jij dat wilt: lees de kaartjes elke dag in het boekje of geef er een creatieve invulling aan
- Inclusief extra kaart met daarop het loflied van Maria
- Advent start dit jaar op 3 december

INFORMATIE
Bindwijze:
Paperback
Binnenwerk: Kleur
Bijbelvertaling: NBV21, tenzij anders vermeld
Pagina's: 48
Taal: Nederlands
Uitgever: Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap