"Wij hopen dat de aantrekkelijke buitenkant van deze Bijbel jou zal helpen om de Bijbel er vaker bij te pakken, zodat je zult zien dat de inhoud van de Bijbel nog mooier is dan de buitenkant!

€39,99

Zij Lacht
Pocketbijbel

Na het grote succes van de Zij Lacht Bijbel, is dit de Zij Lacht pocketbijbel: een kleine zakbijbel met enkele katernen van Zij Lacht. In deze Bijbel vind je de complete tekst van de Herziene Statenvertaling, met daarnaast mooi vormgegeven teksten, overdenkingen, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt lezen.

Waar de 'grote' Zij Lacht Bijbel zich goed leent voor persoonlijke bijbelstudies thuis, is de pocketbijbel geschikt om iedere dag mee te hebben in je handtas, onderweg naar de kerk, een bijbelstudiegroepje, of gewoon in de trein. In de Zij Lacht pocketbijbel met fraai linnen omslag zijn geen psalm melodieën of andere liedteksten opgenomen. Een compact bijbeltje met onderscheidend karakter.

Formaat: 8,5 × 12,5 cm

We hopen dat de zij lacht pocketbijbel jou helpt om de bijbel nog vaker te lezen!

We kennen het gevoel.

Een telefoon en social mediaplatformen kunnen je ongelooflijk veel brengen, begrijp ons niet verkeerd. Maar vaak geeft het ook een gevoel van 'tekort'. Het constant zien wat anderen hebben, doen of meemaken kan je een gevoel van onrust of jaloezie geven. Het kan je ontevreden maken over de zegeningen die God jóu heeft gegeven.
En als je 's avonds je schermtijd bekijkt, schrik je je soms een hoedje ...  Wat nu als we die tijd zouden besteden aan het lezen van Gods waarheid? Juist op de momenten tussendoor, in de treinof als je wacht op je volgende afspraak?

Merk jij ook dat je regelmatig je telefoon opent en doelloos op Instagram scrollt?

in het kort

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden