Advent is een bijzondere tijd waarin we bewust uitzien naar het vieren van de geboorte van Jezus. Het moment dat de lang Beloofde werd geboren, als Redder van de wereld. Dit rijk vormgegeven adventsboek helpt jou om deze dagen je bewust te verwonderen en verheugen over Liefde die kwam.

In 11 liederen door de Bijbel heen zien we gelovigen die vol verwachting de lof aan de Messias brengen. Gebed, overdenkingen, liederen, prachtige foto's en doe-opdrachten helpen jou om mee te gaan in deze aanbidding. Met als doel dat jouw lof vol liefde zich zal vermengen met die van duizenden heiligen. Hij, Jezus, verdient alle eer!

€17,99 incl. BTW

Leesplan voor Advent: lof vol Liefde

“Lof vol liefde”straalt één en al warmte en feestelijkheid uit, van binnen en van buiten. Ik kom ogen te kort. Het leesplan zet mij als lezer aan tot het zingen van lofliederen. Eerst blader ik het boek eens rustig door om te genieten van de mooie foto’s. Geheel in de roze-donkerrood-goud lay-out van de Zij Lacht Bijbel (HSV). Ik lees in december 26 dagen dit boek ter voorbereiding op het Kerstfeest. Het leesplan bestaat uit 5 delen met de thema’s voorzegging, vervulling, verlossing, verwondering en verwachting. Elk deel bestaat weer uit de vier aparte onderdelen: Gebed, overdenking, lied en een opdracht. Het komt zeker niet zwaar of belerend op mij over. Eerder prettig, gestructureerd en leerzaam. Het grootste deel van het leesplan gaat over het Evangelie van Lukas en eindigt verrassend met Openbaring, over de hoopvolle verwachting, dat Jezus terugkomt naar deze wereld. Ook al val ik echt niet meer onder de doelgroep ‘jonge vrouwen’, ik heb nu al voorpret met dit mooi vormgegeven boek. Ook de Zij Lacht Bijbel (HSV) valt bij mij in de smaak. Dit boek is mooi voor jezelf, voor je online Bijbelgroep, maar ook heel geschikt om cadeau te geven."

- Karin vd Ruit via royaljongbloed.com

Review

als hoofdredacteur van zij lacht kent jacomien als geen ander de schoonheid van woorden

Jacomien van Urk (1994) is maatschappelijk werker en heeft groot hart voor vrouwen. Als hoofdredacteur van Zij Lacht is ze graag bezig met mooie woorden die raken. 


Jacomien van Urk

Over de auteur

ISBN: 9789492831316
96 pagina's
Paperback
gebonden uitvoering

Praktische informatie

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden