bestel bij de uitgever

December is vaak een tijd van drukte. We maken ons klaar voor Kerst, maar onze tijd zit vaker in het uitschrijven van kerstmenu's en het kopen van cadeaus dan in het klaarmaken van ons hart. Herkenbaar? Doe tijdens advent mee met de Zij Lacht community en maak je hart gereed voor het grootste wonder ooit.

€17,99

Lof vol liefde

Met ons leesplan 'Lof vol liefde' nemen we je van 1 t/m 25 december mee door verschillende liederen die zijn bezongen over de komst van Jezus. Denk aan het loflied van Zacharias en Hanna. Maar ook het lied van de engelen die God loven met de woorden "Ere Zij God in de hoogste hemelen." Het is ons gebed dat deze oude liederen dit jaar voor jou zullen leven als nooit tevoren en we bidden dat dit leesplan jouw kijk op de komst van Jezus opnieuw zal verwonderen.

ELK DEEL BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN:
Gebed – een uitgeschreven gebed om jezelf voor te bereiden op de woorden van God.
Overdenking – de liederen die we lezen worden in de overdenkingen verdiept en toegepast op de praktijk van jouw leven.
Lied – een lied om te lezen en de betekenis door te laten dringen de rest van de dag.
Opdracht – een opdracht om je aan te moedigen om zelf je lof en aanbidding voor Koning Jezus op te heffen.

als hoofdredacteur van zij lacht kent jacomien als geen ander de schoonheid van woorden

Jacomien van Urk (1994) is maatschappelijk werker en heeft groot hart voor vrouwen. Als hoofdredacteur van Zij Lacht is ze graag bezig met mooie woorden die raken. Lof vol liefde is haar eerste boek en het is haar verlangen dat je in dit boek het wonder van Liefde ontmoet, om jouw eigen lof vol liefde uit te zingen.


Jacomien van Urk

over de auteur

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

sluit je aan

© 2021 zij lacht | Alle rechten voorbehouden