Kom en Zie (PDF)

Een Zij Lacht leesplan voor de Veertigdagentijd

Wij vrouwen zijn er vaak goed in om veel naar onszelf te kijken, in de spiegel en in ons eigen hart. We willen ontdekken wie we zijn, zijn op zoek naar eigenwaarde en willen niets liever dan onszelf ontplooien. We kijken naar waarin we falen en staren ons blind op onze tekorten. Maar wat nou als het recept van het ontplooien en het vinden van eigenwaarde nu niet ligt in het kijken naar onszelf, maar in het kijken naar onze Verlosser? Wat als de Bijbel nu geen boek is waarin we in eerste instantie onszelf leren kennen, maar als eerst God leren kennen?

Dit leesplan neemt je bij de hand en zegt: ‘Kom en zie!’ Zie op Jezus, de onaanzienlijke Man aan het kruis. Zie op de Vader die wilde dat Zijn Zoon de weg van de dood ging. Zie op de Geest die in Jezus was en opwekkingskracht geeft.

In dit boek vind je bijbelgedeeltes, vragen, opdrachten, gedichten, overdenkingen en oude gebeden. Je ziet in dit boek hoe de gelovigen die ons zijn voorgegaan naar de heerlijkheid, op Jezus zagen in woord en gebed. Dit leesplan start op aswoensdag en eindigt op stille zaterdag.

Download hier week 1 gratis. 

LET OP: DIT IS EEN PDF. NA BETALING ONTVANG JE DE PDF IN JE MAILBOX. HET RETOURNEREN VAN DIGITALE BESTANDEN IS HELAAS NIET MOGELIJK.

INFORMATIE
ISBN: 9789492831408
Pagina's: 128
Uitvoering: PDF
Taal: Nederlands
Uitgever: Royal Jongbloed
Auteur: Maartje Kok

€9,99