De dagelijkse overdenkingen op onze website helpen jou om Gods Woord vaker te lezen en beter te begrijpen. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we nu 300 overdenkingen gepubliceerd in dit dagboek!

€24,95

Zij Lacht Dagboek

In dit dagboek vind je 300 overdenkingen en daarmee is het een bijna-elke-dagboek. Want soms richt je je stille tijd graag anders in, of wil je "gewoon" even een dagje kunnen overslaan zonder enige druk te voelen om je dagboek binnen een jaar uit te hebben. In dit dagboek dagen we je uit om een gedeelte te lezen in je eigen Bijbel. Soms een paar verzen, soms een hoofdstuk. In het dagboek lees je een verdieping op het Bijbelgedeelte. Op die manier dagen we je uit om je Bijbel vaker te lezen en beter te begrijpen, om zo je relatie met God, de mensen om je heen en met je jezelf te versterken.

We hopen dat dit dagboek jou helpt om structureel tijd te maken voor het lezen én begrijpen van Gods Woord, zonder daarbij druk te voelen.

Het Zij Lacht Dagboek dagboek heeft een luxe uitstraling door het linnen omslag, waardoor het een prominente plaats in je huis kan krijgen (bijvoorbeeld bij je Zij Lacht Bijbel!). Om gedrag te veranderen is het letterlijk aanpassen van je omgeving essentieel en daarom is het handig om het dagboek op een zichtbare plaats in huis te leggen. Op die manier ben je sneller geneigd om het erbij te pakken. De binnenkant van het dagboek is minimalistisch en clean vormgegeven. Je leest zelf één of meerdere gedeeltes uit je Bijbel en in het dagboek lees je een korte verdieping. Zoals je van ons bent gewend, wordt de overdenking afgesloten met een 'aan de slag!', waarmee we je uitdagen om iets te doen met wat je zojuist hebt gelezen. 

Zou jij graag structureel in de Bijbel willen lezen, maar vind je het moeilijk om je ertoe te zetten?

in het kort

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden