menu

menu

zij lacht dagboek

over het dagboek

De dagelijkse overdenkingen op onze website helpen jou om Gods Woord vaker te lezen en beter te begrijpen. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we nu 300 overdenkingen gepubliceerd in dit dagboek!

In dit dagboek vind je 300 overdenkingen en daarmee is het een bijna-elke-dagboek. Want soms richt je je stille tijd graag anders in, of wil je "gewoon" even een dagje kunnen overslaan zonder enige druk te voelen om je dagboek binnen een jaar uit te hebben. In dit dagboek dagen we je uit om een gedeelte te lezen in je eigen Bijbel. Soms een paar verzen, soms een hoofdstuk. In het dagboek lees je een verdieping op het Bijbelgedeelte. Op  die manier dagen we je uit om je Bijbel vaker te lezen en beter te begrijpen, om zo je relatie met God, de mensen om je heen en met je jezelf te versterken.

ik wil het dagboek!

Zou jij graag structureel in de Bijbel willen lezen, maar vind je het moeilijk om je ertoe te zetten?

Dan is het Zij Lacht Dagboek iets voor jou!

Het Zij Lacht Dagboek dagboek heeft een luxe uitstraling door het linnen omslag, waardoor het een prominente plaats in je huis kan krijgen (bijvoorbeeld bij je Zij Lacht Bijbel!). Om gedrag te veranderen is het letterlijk aanpassen van je omgeving essentieel en daarom is het handig om het dagboek op een zichtbare plaats in huis te leggen. Op die manier ben je sneller geneigd om het erbij te pakken. De binnenkant van het dagboek is minimalistisch en clean vormgegeven. Je leest zelf één of meerdere gedeeltes uit je Bijbel en in het dagboek lees je een korte verdieping. Zoals je van ons bent gewend, wordt de overdenking afgesloten met een 'aan de slag!', waarmee we je uitdagen om iets te doen met wat je zojuist hebt gelezen. 

We hopen dat dit dagboek jou helpt om structureel tijd te maken voor het lezen én begrijpen van Gods Woord, zonder daarbij druk te voelen.

ik wil het dagboek!

dit dagboek is voor jou als jij:

Het moeilijk vindt om je ertoe te zetten om met regelmaat je Bijbel te openen

Veel gedachten hebt tijdens het Bijbellezen en deze het liefst direct zou willen noteren

Veel hebt aan onze dagelijkse overdenkingen en deze graag gebundeld zou willen hebben

ik wil het dagboek!

ik wil het dagboek!

€24,95

zij lacht dagboek met
300 overdenkingen zonder datum

hardcover, linnen omslag

diverse overdenkingen door bijna 30 schrijfsters

320 pagina's

verzending binnen een week

bestel rechtstreeks bij zij lacht en support zij lacht financieel!


Investering

1e Druk
Verschijning medio november 2020
ISBN 9789492831736
ontwikkeld in samenwerking met royal jongbloed

met overdenkingen van:

Lianne Bakker, Ruth van Beek, Matthea van den Berg, Alina Bikker, Belinda Bos, Natasja Bos, Neeltje Bremmer, Iona van den Dries, Martina Fraanje, Irene Ghaedi, Lydia Hiemstra, Carola de Jong, Liza de Jonge, Yael Juch, Stefanie Krijtenburg, Anne-Saar Kunz, Roos-Marie van de Lagemaat, Eline Nijtmans, Irene Poot, Hadassa Stehouwer, Vivian Straver, Renske Tijhof, Jacomien van Urk, Annika Vollebregt, Marleen Wieringa, Mandy Wittekoek-den Dekker en Debora IJkema

naar de shop