steun zij lacht

word vriendin van zij lacht of maak een gift over

steun onze missie

Wij dromen van een samenleving waarin krachtige vrouwen opstaan die leven vanuit hun relatie met God en de ander, en van daaruit de dag van morgen tegemoet lachen. Dit doen we door het publiceren van waardevolle content in de vorm van overdenkingen, video's en podcasts. Daarnaast organiseren we inspirerende evenementen. Sta jij achter onze missie en wil je meebouwen aan onze droom? Word dan vriendin van Zij Lacht en bouw mee!

word vriendin van zij lacht!

— Tamara

Ik geloof heel erg in de kracht van de vrouw. Ik zie dat veel vrouwen struggelen met het vinden van hun identiteit, in het geloof in God en welke krachten zij hebben gekregen. Ik zie dat Zij Lacht vrouwen helpt om te ontdekken wie zij zijn in Christus. Dat vind ik super mooi en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen! 

"Ik zie dat Zij Lacht vrouwen helpt om te ontdekken wie zij zijn in Christus."

Foto: Sabine Nobbe

— Marije

Ik word er zelf heel erg door bemoedigd, en de overdenkingen zetten me regelmatig aan het denken. Al het werk dat jullie ervoor doen wil ik graag ondersteunen, zodat het werk door kan blijven gaan en meer vrouwen tot bloei kunnen komen! 

"De overdenkingen zetten me regelmatig aan het denken."

Foto: Sabine Nobbe

— Eline

Ik ben vriendin van Zij Lacht omdat ik de missie van Zij Lacht heel gaaf vind. Ik vind het heel bijzonder hoe jullie Nederlandse, christelijke vrouwen willen bereiken, juist in deze tijd - nu zo veel mensen op zoek zijn. Het is zo bijzonder hoe nodig dit blijkbaar was! Het is echt iets waar mensen door opgebouwd worden. Daar wil ik graag verder in helpen, zodat het nog verder uit kan groeien. 

"Het is echt iets waar mensen door opgebouwd worden!"

Foto: Sabine Nobbe

ik ben al vriendin!

10% korting

vip-list

voordelen voor vriendinnen van zij lacht

Als vriendin van Zij Lacht ontvang je altijd 10% korting op onze evenementen. Yay you!

Vriendinnen van Zij Lacht ontvangen 2x per jaar onze VIP nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en gebedspunten.

Yes!

ik word vriendin van zij lacht

verstuur

Ik machtig Zij Lacht het hierboven aangegeven bedrag maandelijks van mijn rekening te incasseren

Ik wil helpen door Zij Lacht, tot wederopzegging, te steunen met


per maand

Mijn gegevens

ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en om 2x per jaar een e-mail te ontvangen

Yay!

wat te gek dat jij je hebt aangesloten bij onze girlgang! we zijn je enorm dankbaar dat je op financieel gebied wilt bijdragen aan ons werk. 

Je gegevens worden zo snel mogelijk verwerkt, dit kan maximaal 15 werkdagen duren. Zodra we jouw gegevens hebben verwerkt, ontvang je van ons bericht. Houd je mailbox dus goed in de gaten! Soms belanden onze mails in de spambox, dus controleer die voor de zekerheid ook.

© zij lacht, 2019  |  foto's door inge kooiman