vriendin

word vriendin van zij lacht

steun onze missie

Join the girlgang!

Wij dromen van een samenleving waarin krachtige vrouwen opstaan die leven vanuit hun relatie met God en de ander, en van daaruit de dag van morgen tegemoet lachen. 

Is dit ook jouw droom? Word dan vriendin van Zij Lacht en bouw mee om deze droom werkelijkheid te maken! Als vriendin ontvang jij bovendien te gekke extra's:

gratis download:
de zij lacht bijbelstudieguide

een krachtige preek in je inbox. iedere maand weer.

altijd als eerste op de hoogte. echt altijd. 

vriendin-voordelen

Als vriendin van Zij Lacht ontvang je in je welkomstmail een gratis download: de Zij Lacht Bijbelstudieguide. Deze guide helpt je om dieper na te denken over een Bijbelgedeelte. 

Ben je fan van de Zij Lacht podcast? Vriendinnen van Zij Lacht krijgen iedere maand een preek in de vorm van een podcast in hun mailbox en we beloven: de preken zijn tof!

Vriendinnen van Zij Lacht ontvangen onze VIP nieuwsbrief. Komt er een nieuw evenement? Jij weet er als eerste vanaf! Een speciale kortingscode voor vriendinnen? You got it!

Yes!

ik word vriendin van zij lacht

verstuur

Ik machtig Zij Lacht het hierboven aangegeven bedrag maandelijks van mijn rekening te incasseren

Ik wil helpen door Zij Lacht, tot wederopzegging, te steunen met


per maand

Mijn gegevens

ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en om iedere maand een e-mail te ontvangen

yay

wat te gek dat jij je hebt aangesloten bij onze girlgang! we zijn je enorm dankbaar dat je op financieel gebied wilt bijdragen aan ons werk. 

Je gegevens worden zo snel mogelijk verwerkt, dit kan maximaal 15 werkdagen duren. Zodra we jouw gegevens hebben verwerkt, ontvang je van ons een gezellig welkomstmailtje met onder andere jouw gratis download! Houd je mailbox dus goed in de gaten! 

PS: Heb je na 15 werkdagen nog niets van ons gehoord? Mail dan naar info@zijlacht.nl, dan is er wellicht iets misgegaan. Check voor alle zekerheid ook je spambox.

© zij lacht, 2018  |  foto's door inge kooiman