Genieten - Zij Lacht
4703
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-4703,page-child,parent-pageid-4628,eltd-core-1.0,audrey child fix-versie-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.0,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-top,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-4,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Styliste // Feline Styling

Als bruiloft- en eventstyliste vind ik het belangrijk om het verhaal van mijn klanten te vertellen. Ik geloof dat je door de juiste styling echt een statement kunt maken! Je zet met een goede styling namelijk een sfeer neer die de gasten zich nog lang zullen herinneren, zonder dat er nog maar één woord gezegd is! Dat vind ik zo bijzonder aan mijn werk; iedere keer mezelf verplaatsen in mijn opdrachtgevers, de bezoekers op een event of gasten op een bruiloft. Om steeds het plaatje, wat in het hoofd van mijn klant zit, te maken met mijn handen vraagt veel creativiteit. Een eigenschap die ik van God gekregen heb. Ik ben me er erg van bewust dat deze creativiteit iedere dag niet vanzelfsprekend is. Mijn gebed tijdens mijn werk is dan ook vaak de vraag of God creativiteit wil blijven geven, want zonder Hem kan ik niets doen!

www.felinestyling.nl

Zangeres// Elise Mannah

Hoi, ik ben Elise Mannah, 35 jaar, vrouw van Arjan en dit jaar ‘Elise Mama’ geworden van onze prachtige dochter Roos. Een jaar of 10 geleden kwam ik een beetje klagend thuis uit mijn werk. Ik was leerkracht basisonderwijs en wilde zo graag meer met mijn zangpassie doen. Het was mijn vader die toen zei: ‘Nou, stop dan met klagen. Doe wat. Neem een demo op bijvoorbeeld. Volg je hart, droom je droom’. Om een heel lang verhaal kort te maken: op dat moment ging er een knop om. Ik zie het als een soort markeringsmoment. Inmiddels ben ik zangeres en schrijf ik liedjes, voor zowel volwassenen als kinderen. Ik zing over van alles en nog wat. Over Gods liefde en over die tussen mensen. Over verhalen van mensen die ik tegen ben gekomen. Ik verwonder me zingend over de schepping. Ik stel zingend vragen. Ik moedig zingend aan. Liedjes met een lach en een traan, voor iedereen die ze maar horen wil. Dankbaar!

www.elisemannah.nl