Steun Zij Lacht

07

mrt

 Wat te gek dat jij dit leest. Fantastisch dat je – op wat voor manier dan ook – wilt meebouwen aan Zij Lacht. Hieronder staan drie manieren uitgelicht van hoe jij Zij Lacht kunt ondersteunen. Weet je zelf een andere manier? Laat het ons vooral weten! Stuur ons hier een berichtje.

Gebed

Levens van vrouwen zijn veranderd door het lezen van de dagelijkse overdenkingen die wij iedere dag publiceren. Bid mee dat de overdenkingen die gelezen worden, zullen landen in de harten van duizenden vrouwen. Bid voor de schrijfsters en de andere vrijwilligers- die hun tijd vrijwillig opofferen om vrouwen te empoweren en Gods Woord willen verspreiden. Bid voor Liza, die Zij Lacht draagt en stuurt. En dank Hem bovenal voor alle fantastische dingen die Hij teweegbrengt door Zij Lacht. Aan Hem zij alle glorie!

Tijd 

Wil jij je tijd geven aan Zij Lacht? Wellicht kun je iets voor ons betekenen!
Momenteel zijn we op zoek naar een schrijfster, die iedere maand twee overdenkingen wil schrijven.
Wil je je schrijftalent inzetten voor Zij Lacht? Schrijf dan een proef-overdenking van maximaal 800 woorden, inclusief een ‘aan de slag!’. Mail je overdenking voor 1 september naar eva@zijlacht.nl
Houd je niet van schrijven, maar wil je ons wel op een andere manier ondersteunen? Mail je idee naar liza@zijlacht.nl.

Financieel

Wil jij een eenmalige donatie overmaken? Dat vinden we geweldig! We gebruiken geld van donaties altijd om vrouwen te bemoedigen met Gods Woord. Dit kan op allerlei manieren: door flyers te financieren om nieuwe vrouwen bekend te maken met Zij Lacht, door een Bijbels product goedkoper in de webshop te kunnen plaatsen waardoor meer vrouwen dit kunnen betalen of door andere nieuwe projecten te financieren.

Totaal: € -

Wil je graag een bedrag doneren voor een specifiek project? Stuur ons gerust een mailtje naar info@zijlacht.nl, dan denken we met je mee!
Wil je liever een ander bedrag doneren? Stort dan een bedrag naar keuze naar onze bankrekening:
NL70 INGB 0007 7180 20 t.n.v. Zij Lacht, onder vermelding van ‘gift‘.

Liza

deel deze overdenking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

sluit je aan

© 2021 zij lacht | Alle rechten voorbehouden