We willen investeren in een generatie vrouwen die opstaan. Vrouwen die een geloof hebben dat bergen verzet. Vrouwen die een inspiratie zijn voor de mensen om hen heen. Vrouwen die naar God gaan voordat ze hun bankafschriften controleren. Vrouwen die met Jezus praten, nog voordat ze hun beste vriendinnen bellen als ze een probleem hebben. Vrouwen die met trillende handen maar absolute vastberadenheid getuigen op hun werk. Vrouwen die zomaar een bloemetje aan hun buurvrouw geven, omdat ze geloven dat God het aan hen vroeg. Vrouwen die aanhoudend blijven bidden voor hun ongelovige broer. 

Word vriend(in) van Zij Lacht

wil jij ons steunen? 

WIJ GELOVEN IN EEN GENERATIE VAN VROUWEN DIE IMPACT MAKEN, OMDAT ZE LEVEN VANUIT HUN RELATIE MET GOD. 

We willen vrouwen helpen ontdekken wie zij zijn in Christus. We geloven dat het belangrijk is om je identiteit uit Hem te halen, door jezelf door Zijn ogen te zien en van jezelf te leren houden. We geloven dat je vanuit die basis een verschil kunt maken in de wereld om je heen, gewoon in het dagelijkse leven met de mensen met wie je het leven deelt. Bij Zij Lacht onderwijzen we vrouwen op die drie fronten: binnen, boven en buiten. 

in een notendop

Met onze overdenkingen als basis bieden we op een hele laagdrempelige manier Bijbels onderwijs. De overdenkingen bieden elke dag duizenden vrouwen (en ja: ook mannen!) inspiratie voor de rest van de dag. 

"Bemoedigend, nieuwe inzichten, verrijkend voor mijn persoonlijke geloof!"

Met onze overdenkingen als basis bieden we op een hele laagdrempelige manier Bijbels onderwijs. De overdenkingen bieden elke dag duizenden vrouwen (en ja: ook mannen!) inspiratie voor de rest van de dag. 

"Het heeft mij veel meer vertrouwen in mijn geloof gegeven als jonge vrouw"


volgende

wat zij lacht volgers zeggen

reviews

Als vriend(in) van Zij Lacht steun jij Zij Lacht op financieel gebied voor €5 in de maand. Hiermee kunnen we gratis content blijven publiceren om vrouwen te helpen groeien in hun relatie met God, henzelf en de mensen om hen heen.

wil jij bijdragen aan onze missie?

Word vriend(in)

word vriendin

© 2021 zij lacht | Alle rechten voorbehouden