download gratis

De coronacrisis vraagt veel van ons allemaal. In het komende half jaar staan we voor de keuze om ingeënt te worden tegen het coronavirus. Deze keuze zal door iedereen met andere overwegingen gemaakt worden. Wellicht heb jij moeite om tot een keuze te komen. Om die reden hebben we een keuzewijzer ontworpen die jou kan helpen om tot een weloverwogen keuze te komen.

Keuzewijzer

 We wensen je veel zegen toe in de keuze die je gaat maken, ongeacht wat de uitkomst van je keuze zal zijn.

We hebben de keuzewijzer ontworpen op basis van de verschillende waarden die samenhangen met de keuze. Op die manier kun je jezelf bevragen: waar loop je tegenaan, welke informatie mis je, en welke waarden zijn met elkaar in botsing? Hoe verhoudt mijn verantwoordelijkheid zich ten opzichte van Gods voorzienigheid? We kiezen ervoor om je door middel van de keuzewijzer in te laten zien welke waarden voor jou belangrijk zijn. Verwacht van ons geen voor- of tegenstandpunt, wel een bemoediging om zelfonderzoek te doen, en deze keuze samen met God te maken.

in het kort

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

sluit je aan

© 2021 zij lacht | Alle rechten voorbehouden