event

naar nieuwe vriendinnen

van online community

zij lacht event #2

23 november '18, veenendaal (de basiliek)

Op 23 november '18 is het dan eindelijk zover: Zij Lacht event #2! Het belooft weer een fantastische avond te worden met honderden vrouwen uit verschillende kerken, aanbidding onder leiding van band LEV, gezelligheid, ontmoeting, een krachtige preek van Paulien Vervoorn, een hoog instagrammable gehalte, lekkere hapjes en drankjes, de lancering van de Zij Lacht Bijbel (!) en na afloop: een e-book om concrete stappen leren te zetten om stil te worden bij de Vader, te midden van alle 'noise' in ons leven zoals Netflix, Whatsapp en Instagram. 

Dit wil je niet missen!

Dit evenement is iets voor jou als:

Je graag nieuwe (christelijke) vriendinnen wilt maken

Je op zoek bent naar een manier van stille tijd die bij jou past

Je een gezellig avondje uit wilt met je moeder, zus of vriendin

Je geïnspireerd wilt worden door een krachtige preek

Je veel 'noise' in je leven ervaart en op zoek bent naar rust bij God

wat moet ik met mijn bijbel?

Tijdens het evenement lanceren we de Zij Lacht Bijbel. "Leuk een aardig", denk je misschien, "maar wat moet ik ermee?" Let's be honest: het is lastig om je Bijbel er regelmatig bij te pakken, omdat het er door de dagelijkse sleur zo snel bij inschiet. Daarom zal Paulien Vervoorn een inspirerende toespraak geven over het lezen van je Bijbel, en hoe je dit persoonlijk maakt. Praktischer kan bijna niet! 

Na het evenement krijg je een e-book gemaild waarin we jou wekelijkse opdrachten geven om jouw weg hierin te vinden. Op die manier kan je met een frisse start het nieuwe jaar in gaan!

e-book

bestel nu je ticket!

je hebt nog

word ambassadeur

Wil jij vrouwen uit bijvoorbeeld jouw kerk of studentenvereniging uitnodigen voor het Zij Lacht evenement? Leg in een mailtje uit waar jij het evenement wilt promoten en we denken graag mee met presentatiemateriaal, flyers, en/of leuke goodies! 

stuur een mailtje

word vrijwilliger

Wil jij gratis naar het Zij Lacht event, ben jij niet vies van je handen uit de mouwen steken en lijkt het jou te gek om ons te helpen? Word dan vrijwilliger tijdens het evenement! Stuur een mailtje waarin je aangeeft dat je vrijwilliger wilt zijn tijdens het evenement en wij nemen contact met je op. Let op: je wordt dan op 23 november om 17.00 uur verwacht voor instructies. 

stuur een mailtje


Entree, een verrassing én een online programma van 5 weken waarin je stappen leert zetten om stil te worden bij de Vader. Als je een combiticket (bijbel + ticket) hebt gekocht, zit je Bijbel uiteraard ook bij je ticket inbegrepen!


19.00-19.30 inloop met koffie of thee
19.30-21.30 programma (dat houden we nog even geheim ;-))
21.30-22.30 borrel + ontmoeting


Ja! Je ticket wordt gescand bij binnenkomst.


Nee. Zij Lacht richt zich in de eerste plaats op jonge, christelijke vrouwen (18-30 jaar), maar vrouwen van alle leeftijden zijn welkom!  


Er is genoeg (gratis!) parkeergelegenheid bij de Basiliek. Begeleiders helpen je bij het vinden van een goed plekje.


Helaas is het na aanschaf van je ticket niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen. Je kunt je kaartje proberen te verkopen via onze online community.


Op vertoon van je ticket kun je jouw Bijbel na afloop van het programma (tijdens de borrel) ophalen bij de Zij Lacht
pop-upshop. 


Yes! Er is een grote Zij Lacht pop-upshop waar je niet alleen al onze producten (en de Bijbel) direct kunt kopen, maar ook nog veel meer leuks! 

F.A.Q.

Wat zit er bij mijn ticket inbegrepen?

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT? 

Moet ik mijn ticket meenemen naar het evenement? 

Is er een leeftijdsgrens?

wat zijn de parkeermogelijkheden?

Wat is het restitutiebeleid?

waar haal ik mijn bijbel op als ik een combiticket heb?

Kan ik jullie producten kopen tijdens het evenement?

© zij lacht, 2018  |  foto's door inge kooiman

Samen met honderden vrouwen, band LEV, een preek van Paulien Vervoorn, een toffe pop-upshop +  gezellige borrel. Kom je ook?

 Vrijdagavond 23 november
de Basiliek (Veenendaal)

zij lacht event #2

ik wil een ticket!