menu

menu

We proudly present: onze allereerste Zij Lacht Guide! In deze eerste editie helpt Maartje Kok jou om je liefde voor het Woord van God te (her)vinden. Want wat is het eigenlijk vreemd dat we het lezen van de Bijbel soms als een obstakel zien, hè? In deze guide leer je om de Bijbel te lezen als één geheel, maar ook om teksten in de context te plaatsen en om zelf de Bijbel te bestuderen.

naar de shop

Hoe is het met jouw bijbellezen gegaan de afgelopen drie maanden? Zou jouw antwoord op de voorkant van deze guide staan?

'Ik begrijp het niet, ik heb geen tijd, het zegt me niets'

We ervaren zo snel ongemak, ongeduld en rusteloosheid bij het lezen van de Bijbel. Hoe kan het dat we de Bijbel zo vaak liever dicht laten dan openslaan en met vreugde lezen? In deze guide lopen we langs verschillende vragen en worstelingen en zien we hoe de Bijbel ons hart en leven kan vervullen, meer nog: hoe de God van het leven jouw leven wil laten overvloeien van Zichzelf.

Ontdek dat de sprekende God vandaag nog steeds spreekt. Ontdek dat bijbellezen geen obstakel is, maar een bron mag zijn op weg naar huis, onderweg naar de grote Schrijver.

naar de shop

Maartje Kok (1994) studeerde HBO Theologie en is graag bezig met woorden en beelden. In het dagelijks leven heeft ze bijna altijd haar schrijfboek binnen handbereik om haar gedachtes in op te schrijven. Boven alles verlangt ze ernaar om haar diepste vreugde telkens weer in God te vinden. 

Ze is scherp en fijnzinnig en houdt van diepgang en directheid. 

Maartje kok

over de auteur

wat is de levertijd?

Een week! Langer dan grote bedrijven zoals Bol, dat snappen we maar al te goed. Zij Lacht is een kleine onderneming en daarom vragen we je om iets langer geduld te hebben. Daar tegenover staat dat we een sprongetje in de lucht doen als we een bestelling binnen zien komen en jouw pakketje met extra zorg en liefde versturen. Bovendien support je ons financieel een beetje extra, waardoor je onze missie ondersteunt. Dank je wel!

paperback

Zij Lacht Guide - Bijbellezen

naar de shop

paperback: €14,95

AUTEUR: MAARTJE KOK
UITGEVER: SESTRA
ISBN: 9789492831743
UITVOERING: PAPERBACK
AANTAL PAGINA'S: 112
FORMAAT: 210 X 140 X 11 MM
VERZENDING: BINNEN 1 WEEK