Bestel bij de maker

De Zij Lacht bijbelhoes is ontwikkeld in samenwerking met lerenbijbelhoezen.nl. Deze lichtroze leren bijbelhoes beschermt jouw Zij Lacht Bijbel tegen beschadigingen en krassen.

Zowel de bestelling als de verzending geschiedt via de maker van de hoezen: lerenbijbelhoezen.nl Door via bovenstaande knop te bestellen, support je Zij Lacht een beetje extra (affiliate link)

€39

Bijbelhoes

Deze leren Zij Lacht Bijbelhoes geeft jouw Zij Lacht Bijbel extra bescherming tegen slijtage. Het logo van de Zij Lacht Bijbel is in de hoes gegraveerd, waardoor de letters niet snel zullen vervagen. Een vochtige doek om de hoes schoon te houden is voldoende. Leer is een natuurlijk product en kan daardoor kleine oneffenheden bevatten. De Bijbelhoezen zijn allemaal uniek en met de hand gemaakt. Hierdoor kan het product afwijken van hoe het eruit ziet op de foto. 

Ontwerp logo: Huis van "Mijn" // Formaat: op maat gemaakt voor de Zij Lacht Bijbel (218 × 164 × 52 mm) // Inclusief 2 extra leeslinten // Beschikbaar in bruin en roze (deze kleur is lichter dan de roze Zij Lacht Bijbel!)

Let op: Het is niet mogelijk om deze bijbelhoes in een ander formaat te bestellen. De hoes is op maat gemaakt voor de Zij Lacht Bijbel.

We onderzoeken op dit moment de mogelijkheden om een hoes van ander materiaal te ontwikkelen.

Wat eerder kunstleer of skai genoemd werd, heet nu vaak vegan leer. 
Veel is van slechte kwaliteit en en allesbehalve duurzaam: er zit veel plastic in, het wordt chemisch bewerkt en het moet uit tropische landen komen.
We vinden het op dit moment niet verantwoord om met dit materiaal een zogenaamde vegan hoes te ontwikkelen. 

Vegan leer?

In onze Facebookgroep met meer dan tweeduizend leden kun je je aansluiten bij een bestaande Zij Lacht Bijbelgroep of je kunt er zelf één starten! 

Wil je een bijbelstudiegroep starten?

De community

helemaal gratis!

Sluit je aan

© 2021 Zij Lacht | Alle rechten voorbehouden