40 dagentijd

Op 14 februari gaat de veertigdagentijd van start: de periode tussen Aswoensdag en Pasen. Een tijd om je voor te bereiden op Pasen, om je meer te richten op Jezus. Een tijd van bezinning en voor velen ook een tijd van vasten (de periode staat ook wel bekend als de de Vastentijd). Maar hoe vul je deze tijd in?

Wij schreven een leesplan voor de veertigdagentijd: “Van verdriet naar vreugde”. Het leesplan neemt je (in chronologische volgorde) mee door het Paasverhaal, waarbij wordt gekeken naar verschillende emoties die voorkomen in het Paasverhaal. Daarnaast staan er toffe DIY’s, luistertips, verhaaltjes, gedichten, korte overdenkingen en vragen in het boek.

Wil jij het boek bespreken met vrouwen uit je buurt? Kom dan langs bij een booktalk! Let op: deze worden niet georganiseerd door Zij Lacht: het zijn initiatieven van anderen.

Booktalks

Amersfoort
Doe jij ook mee met het 40 dagen leesplan van Zij Lacht? En zou je het tof vinden om samen met andere vrouwen in een ontspannen sfeer over het boek door te praten? Dan ben je van harte welkom in Zin Book en Gift store! In een gezellige setting, met leuke extraatjes, koffie/thee en natuurlijk iets lekkers. Je bent niet verplicht om alle data aanwezig te zijn en je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon vrijblijvend langskomen. Alle leeftijden zijn welkom, we hopen jou te zien!

Data: 22 februari, 1, 8, 15, 22 en 29 maart
Tijd: 19.30-20.30 uur
Kosten: gratis
Aanmelden: niet nodig
Adres: Zin Book & Giftstore, Anhemseweg 1, Amersfoort


Den Haag
Mijn naam is Joan. Dertig jaar oud. Toekomstige Sociaal Pedagogische Hulpverlener. Travel Planner. Dromer. Grote gelover. Dochter van God. Geliefde van Jezus. Moeder van een prinses. Onderweg naar de Hemel. Maar tot die tijd: woonachtig in Nederland, Den Haag. Ik creëer schrijfsels en herinneringen met mijn iPhone, ben gek op koken, ontzettend verslaafd aan lezen (het liefst tot diep in de nacht) en zowel in mijn werk als privé ben ik altijd op zoek naar de verhalen achter de mensen. O ja, ik hou ook van een oprechte glimlach en van mensen met een mooi hart. N.a.v. het Zij Lacht leesplan voor komende Pasen, leek het mij onwijs leuk om een Booktalk bij mij thuis te organiseren, voor meiden die in Den Haag wonen. Onder het genot van een lekker kopje thee, wat lekkers, een goed gesprek, rust, ruimte en gezelligheid. Welkom!

Data: 23 februari, 2, 9, 16 en 23 maart
Tijd: 20:00-21:00 uur
Kosten: gratis
Adres: Hengelolaan 371, Den Haag
Aanmelden: graag van tevoren even mailen of bellen
E-mail: joanrichardson01@hotmail.com
Mobiel: 06 48 13 34 23


Organiseer jij zelf een booktalk over ons boek “Van verdriet naar vreugde”? En zijn er meer vrouwen welkom? Dan mag je booktalk op deze pagina worden uitgelicht! Stuur dan een mailtje naar info@zijlacht.nl met de volgende informatie:

– Introductie in maximaal 80 woorden
– Data
– Tijd
– Kosten
– Aanmelding
– Adres