Shoppen - Zij Lacht
4701
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-4701,page-child,parent-pageid-4628,eltd-core-1.0,audrey child fix-versie-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.0,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-centered,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-4,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Illustrator // Bladergoud

Hoi! Ik ben Joëlle, een 24-jarige illustrator en vormgever onder de naam Bladergoud. Mijn grootste inspiratiebron is de natuur. Een rondje door het bos brengt me tot rust en in verwondering van alle mooie dingen die God tot in detail heeft gemaakt. Ik wil in mijn werk klein geluk verwerken, lichtpuntjes in een maatschappij waar soms weinig licht te vinden is. Daarnaast is het zo fijn om ook voor groot geluk te ontwerpen, zoals trouw- en geboortekaartjes. Ik ben dankbaar dat ik zo op mijn eigen manier de wereld wat mooier kan maken!
www.bladergoud.nl

Vormgeefster // Huis van Mijn

Ha, ik ben Willianne!

Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken, er is niets mooier dan dat. Ik ben verliefd op mooie kleuren. Die kleuren gebruik ik vaak ook in mijn ontwerpen. Het ontwerp van Huis van Mijn kan je omschrijven als eenvoudig, handgeschreven en warm. Ik zeg altijd “Less is More” en  dat kan je terug vinden in mijn werk als ontwerper maar ook als fotograaf (Be Mine Fotografie)

Ik mag weten dat ik geliefd bent door mijn Hemelse Vader. Wij allemaal. En iedereen is mooi en uniek. Door middel van mijn teksten, foto’s en ontwerpen wil ik dat vooral aan iedereen doorgeven.

“You are beloved”

www.huisvanmijn.nl

Illustrator // Alijt Emmens

Ik ben Alijt Emmens, 25 jaar en ik woon in Amersfoort. Ergens tijdens mijn studie ontdekte ik hoe leuk ik tekenen vond. Sinds april 2017 ben ik fulltime illustrator. Ik heb een atelier in mijn ouderlijk huis en maak hier simpele illustraties die hopelijk een glimlach geven. Ik geloof dat God mij een talent heeft gegeven voor het creëren van illustraties, door dit uit te leven eer ik Hem. Ik geniet van het proces van ontwerpen, het samenvoegen van kleuren en vormen waardoor er een soort harmonie ontstaat wat je ‘Mooi’ zou kunnen noemen. In dat plezier ontdek ik vaak een stukje van het hart van mijn Vader. Ik geloof dat er soms wat van Zijn hart doorwerkt in mijn werk en ik hoop dat Hij hierdoor een ander hart aanraakt. Dat zou prachtig zijn!
www.alijt.nl

Illustrator // Sunflower Sunshine

Hoi! Ik ben Nanda, ben linkshandig en heb mijn hele leven al getekend. In 2014 woonde ik een tijdje in het buitenland. Naast dat dit heel leuk was, was het ook soms een uitdaging. Ik begon mijn tijd daar vast te leggen in kleine tekeningetjes om zo niets te vergeten. Langzamerhand ontstond zo Sunflower Sunshine. Nu 3 bijna 4 jaar later kan ik dit mijn werk noemen! Ik maak onder andere trouwkaarten, geboortekaartjes, illustraties in opdracht voor particulieren en organisaties. In augustus 2017 kwamen zowel ‘aan mijn lieve’ uit – een boek voor young adults – volledig geïllustreerd door mij en ook ‘Lily in the Wild Field’ een gedichtenbundel van Marina de Haan waarvoor ik de cover illustratie mocht maken. Daarnaast organiseer ik sinds kort ook ‘drawing nights’. Het geloof is een belangrijke factor in mijn werk. Hij is de Maker van alles, en daarom beïnvloed hij ook mijn werk. Als ik hem niet betrek bij wat ik doe zit ik al gauw in een ‘creative block’.

www.sunflowersunshine.nl