Event

Zij Lacht event // 19 januariΒ β€˜18

Op 19 januari is het zover: het allereerste Zij Lacht Event! Het event is in het bijzonder gericht op jonge, christelijke vrouwen (18-30 jaar) maar ook nog geschikt als je iets jonger of ouder bent. Dit interkerkelijke event vindt plaats in de prachtige chapel van Doorbrekers Amersfoort en staat in het teken van onderwijs, aanbidding en ontmoeting met andere christelijke vrouwen. En natuurlijk wordt er goed voor je gezorgd met een gezellige borrel, lekkere zoetigheden en een te gekke goodiebag – en dat alles natuurlijk in een instagrammable Zij Lacht-stijltje. πŸ™‚

Thema: “Een nieuwe naam”

“Hoe is jouw naam? Hoe voel je je? Altijd druk, nooit genoeg? Ben je vaak aan het ploeteren op eigen kracht? Als God in je leven aan het werk gaat, wordt je Zijn dochter. Je wordt de vergeven(d)e, de moedige, een overwinnaar. God belooft ons een nieuwe naam te geven, die weerspiegelt wie wij zijn geworden dankzij Jezus.”Β Jannica Barneveld vertelt je meer over dit thema tijdens het event.

Sifra Bekx, bekend van worshipband InSalvation en JES Music, leidt de aanbidding met een hele toffe band die speciaal voor dit event bij elkaar komt. //Β Dit event wordt gesponsord door International Justice Mission.

19 januari ’18 // 19.00-22.00 uur //Β Daam Fockemalaan 22, Amersfoort

Koop snel je ticket!

Bij je ticket zitten entree, parkeerkosten, consumpties en een goodiebag inbegrepen.