Interviews - Zij Lacht
4693
page-template,page-template-blog-three-columns,page-template-blog-three-columns-php,page,page-id-4693,page-child,parent-pageid-31,eltd-core-1.0,audrey child fix-versie-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.0,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-centered,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-4,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Interview met inspirerende vrouw // Liza de Jonge

In de zomer van 2016 wist Liza het zeker. Er moest iets komen voor jonge vrouwen en geloof. Na een periode van nadenken en uitvoeren gaat op 1 januari 2017 haar droom in vervulling: Zij Lacht. Een online community voor jonge vrouwen met een hart voor God. Wanneer Liza terugkijkt is ze dankbaar en blij. Toch blijven er dingen kriebelen en wil ze verder. Maar voordat dat gaat gebeuren eerst antwoord op de vraag: Wat is het verhaal achter Liza, de oprichtster van Zij Lacht? Oftewel: wie is Liza?  

Interview met een inspirerende vrouw // Sifra Bekx

Samen met haar man bedacht ze op de terugweg van een bruiloft de naam JES music. Nu, een paar jaar later, is dit uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Verder zingt ze in de worshipband InSalvation, is ze gelukkig getrouwd met haar man Jafeth en heeft ze nog prachtige dromen. Dit is Sifra Bekx. Wat maakt haar tot wie ze is en wat heeft haar gevormd?