Team - Zij Lacht
4713
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-4713,page-child,parent-pageid-5078,eltd-core-1.0,audrey child fix-versie-child-ver-1.0.1,audrey-ver-1.0,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-centered,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-4,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

 Over het Zij Lacht team

Zij Lacht wordt gerund door oprichtster en CEO Liza (bekijk hier een korte video waarin Liza meer over Zij Lacht vertelt) en wordt ondersteund door een team van vrijwillige redacteurs, schrijfsters, vormgevers en fotografes. Samen dragen zij zorg voor de overdenkingen, events, leesplannen, artwork… You name it!

Foto // Claudia Verloop

Mandy

schrijfster

Mandy is getrouwd met Arne en samen runnen zij een cateringbedrijf. Zij Lacht van baksels maken (en vooral opeten!), een goed boek en fijne gesprekken.

Mandy's blogs

Anna-Carina

schrijfster

Anna-Carina is een harde werker en een enorme sportliefhebber - vooral van teamsporten. Zij Lacht van nieuwe culturen ontdekken, mannenkoren en bakken.

Anna-Carina's blogs

Eva

chief editor

Eva is een creatieve bij en zorgt ervoor dat er iedere dag een dagelijkse overdenking voor je klaarstaat! Zij Lacht van verse bloemen, mooi ingepakte cadeautjes en de geur van koffie.

Carola

schrijfster

Carola, kinderverpleegkundige, is getrouwd en trotse mama van een dochter. Zij Lacht van het gelukkig zien van de mensen van wie ze houdt, zonnestralen op haar huid en van Gods prachtige schepping.

Carola's blogs

Christa

schrijfster

Christa is getrouwd en moeder van drie kinderen. Samen met haar man zet zij zich in voor Gods Koninkrijk. Zij Lacht als haar zoon niet meer naast een meisje gezien wil worden en als haar dochter geniet van haar paardrijles.

Christa's blogs

Inge

eventmanager + fotografe

Inge is eventmanager, fotografe én schrijfster van Zij Lacht. Ze is getrouwd en ze heeft haar eigen bedrijf als (bruids)fotografe. Zij Lacht van avondjes op de bank, met kaarsjes, een goed wijntje en kaasplankje. // www.ingekooiman.nl

Inges blogs

Anne-Saar

schrijfster

Anne-Saar schrijft iedere maand een interview met een inspirerende vrouw voor Zij Lacht. Zij Lacht zelf van gezellige avondjes met vrienden en familie en foto's maken. Ze heeft ontdekt dat het leven het mooist is op z'n puurst. // www.puursaar.nl

Anne-Saars blogs

Eline

schrijfster

Eline is bijlesjuf en studeert pedagogiek. Daarnaast geniet ze met volle teugen van haar tijd bij een studentenvereniging. Zij Lacht van knuffelen (vooral met haar egel), creatieve uitspattingen en dutjes doen.

Elines blogs

Renske

schrijfster + redacteur

Renske is fysiotherapeut en fanatiek boekenliefhebber. Zij Lacht van koffie in fancy cafeetjes, schilderen en boswandelingen.

Renskes blogs

Jacomien

schrijfster

Jacomien geniet van haar werk met jonge vluchtelingen en reizen is haar grootste hobby. Zij Lacht van een glinstering in iemands ogen, de geur van verse bloemen en spontane avontuurtjes.

Jacomiens blogs

Neeltje

schrijfster

Neeltje studeert theologie en gaat graag samen met anderen op zoek naar God. Zij Lacht van minimalistische muziek, vintage, een goed bord eten en racefietsen.

Neeltjes blogs

Dorine

schrijfster

Dorine geniet van haar man, twee kinderen en haar werk als peuterjuf. Zij Lacht om de spontaniteit van mensen, gelukkige kinderen en mooie momenten in het leven.

Dorines blogs

Alies

schrijfster

Alies is expert in levensgenieten, maar geen expert in traplopen. Zij Lacht van échte brieven op de deurmat, de geur van verse appeltaart en van eindeloos lange zomeravonden.

Alies' blogs

Liza

CEO

Liza probeert naast het runnen van Zij Lacht haar opleiding tot communicatieprofessional af te ronden. Zij Lacht zelf om mensen met een goede dosis humor (zoals haar vriend), minimalistische oorbelletjes en latte art.

Liza's blogs

Renske

schrijfster

Renske geniet van haar baan als juf en wil de kinderen graag de liefde van Jezus meegeven. Zij lacht van mooie gedichtjes, de kleur geel, goede boeken en gekke sokken of schoenen.

Renskes blogs

Belinda

schrijfster

Belinda wordt blij van Gods eeuwige liefde. Zij lacht van een lekkere kop cappuccino buiten in de zon, racefietsen en van haar grote passie: haar werk met kinderen met een 'rugzakje'.

Belinda's blogs

Stefanie

schrijfster

Stefanie geniet van haar eerste baan als juf van groep 7. Zij Lacht van Gods schepping, zingen, pianospelen en een lekkere cappuccino.

Stefanies blogs

Hadassa

schrijfster

Hadassa neemt graag de tijd voor een kop thee en een goed gesprek, om een ander en God nog beter te leren kennen. Zij Lacht van goede theologische boeken, een bord andijviestamppot en Vlaamse tv-programma’s. Fan van Hadassa's blogs? Ze schrijft meer op haar eigen blog: www.simpelwegschrijfsels.wordpress.com

Hadassa's blogs

Esmeralda

schrijfster

Esmeralda studeert Social Work en loopt dit jaar stage bij Children's Zone. Zij Lacht om fantasierijke boeken en sprookjes, het gefluit van vogels in de morgen en kaartjes versturen.

Esmeralda's blogs

Annika

schrijfster

Annika is afgestudeerd als marien wetenschapper en wil iedereen enthousiast maken voor God's mooie schepping: de oceanen! Zij Lacht van goede gesprekken met vrienden, ontspannen een boek lezen en lange strandwandelingen.

Annika's blogs

Christine

grafisch vormgeefster

Alieke

redacteur